Scudo Sports

Bisikleti Sıkıştıran araçtan hırsını çıkartan bisikletli :)

hasanalparslang

Daimi Üye
Tepki
233
İsim
Hasan Alparslan
Bisiklet
Trek
Evet arkadaşlar gün geçmiyor ki bir bisiklet - araç atışması yaşanmayıversin.Yer Londra, gördüğümüz veya göreceğimiz üzere dünyanın her yerinde bisikletliler bir takım sorunlar yaşamakta, bu da Türk insanı olarak genelleme yapılmaması gerektiğini tekrar ortaya koymakta bence :)

Scudo
Burada sürücü kıza sarkıntılık ediyor, sadece trafik münakaşası değil. Kameraya alan motosikletli de hakettin **** deyip devam ediyor...

seyretmek bile sinir bozucu

aynen bizde olsa birileri dalardı buna

Gerçekten bizde olsaydı,o adam sağ çıkamazdı.Sarkıntılık ettiği belli zaten.

İyi olmuş.Azgın pislik...

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
hukuka göre suçtur. taciz de suçtur, araca zarar vermek de suçtur. belirli bir medeniyet seviyesi üzerindeki insanlar bu hareketlerin ikisini de yadırgar.

İyi ders vermiş helal olsun. Herif sıkıysa gitsin şikayetçi olsun

Yorumlarda çoğu kişi sahnelenmiş falan diyor videonun kurgu olma ihtimalide yüksek.

@hayatçokgarip e tamam işte tükürdüğünüz medeniyet anlayışında zaten hakaret edenin malına zarar verirseniz o adamın suçu affedilir diyen yok ki...

iki adım ilerideki polise şikayet etmek yerine kendisi adaleti sağlamaya çalışmış bu da yanlış bir hareket demiş arkadaş.

Bunda tükürülecek ne var?

• Beğen
Tepkiler: trabzonlu ozan
@Ozan k.
Hakaret eden adamın malına zarar verilmesi meşrudur ve ayrıca cezalandırılmalıdır. Sen kadına hem sözle hem de elle tacizde bulun sonra da malıma zarar vermeyin de... Tükürmekten ötesi yapılması gereken anlayıştır bu.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@hayatçokgarip meşru değildir dağ başında yaşamıyoruz. Bunu size açıklamaya da gerek yok siz de biliyorsunuz. ..

@Ozan k.
Medeni ülkeden bahsediyorduk. Tecavüzcülerin, hırsızların krallar gibi yaşadığı ülkeden değil.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Bana bunun meşru olduğu bir tane medeni ülke söylesene...

@Ozan k.
Malesef henüz o medeniyet seviyesine ulaşan ülke olmadı.

Yalnız ben şuna takıldım. Bu bisikletçi kardeşimiz gibi pedal basan çok az hemcinsi vardır bu memlekette sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Bu linkte pek deginilmemis ama bu haberi gordugum baska bir kaynakta surucunun kadina kucuk dusurucu bir soylemde (ay basinda misin demis) bulundugundan basedilmisti. Zaten videonun sonunda kaydi yapan motor surucusu de adama "hakettigini buldun" diyor.

Zaten bisikletli bu kadar sinirlenmemis olsa o aynaya gucu yetmezdi. Cok sinirlenmis

Eliyle sırtına dokunmasını saymıyorum bile :snzdglsn:

artık kadını nasıl sinir ettiyse motorcunun dediği gibi gerçekten haketmiş :komik:

Panter gibi helal olsun :)

Geri