Scudo Sports

Bisikleti şehirler arası taşıma?

JaxTeller

Üye
Tepki
3
İsim
Burak
Arkadaşlar ben bisiklet alacağım yeni, ama tam aldığım günün ertesi günü 7-10 gün arası Ankara'ya gitmem gerekiyor. Ya Ankara'da bisikleti alıp kurduracağım öyle kullanacağım yada burada alıp otobüsle oraya götürmem gerekecek. Sorum şu bisikleti burada alsam kurulmamış bir şekilde Ankara'da kendim kurabilir miyim hiç bir tecrübem yok muhtemelen kuramam.
Sizce nasıl yapayım Ankara'da alıp orada kurdurmam daha mantıklı gibi geliyor. Ama Ankara'da Salcano bayiden aldıktan sonra Dikmen'e götürmem gerekecek birde öyle bir sıkıntı var.
Bisikletin sökülmüş halini taşıyabileceğimiz çanta tarzı bir şeyler var mı ?

Scudo
Aldığın yerden kargolattır aldığın mağazaya adresine göre ayarla bence

Çanta var ama çok para istiyorlar.Bence Ankara'da al ve kurdur sürerek Dikmen'e git.Sehirlerarasi da on tekeri söker götürürsün.

@Mehmet Yusuf Koçak, pos
t: 1620391, member: 48010

Şimdi şöyle bir şey gördüm.

Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.

Demonte dediği tam olarak nasıl oluyor ? Araştırdım da çok sayıda şikayet var Kamil Koç'un bisiklet taşıma tutumuyla ilgili olarak.

@Onur İlker Gündoğdu
Biraz sabırsız olduğum için şöyle bir şey düşündüm.Orada istediğim model var mıdır yok mudur şuan bilmiyorum o yüzden burada ki bisikletciden monte edilmemiş şekilde alıp kolide Ankara'ya götürsem, orada bir bisikletciye monte ettirip, ön tekerleği söktürüp taksiyle eve götürsem olur mu ? Çünkü yanımda çanta da olacak bisikletle kolay olmaz çantayla gitmek.
Yada bisiklet bayisini arayıp soracağım var mı yok mu diye, varsa oradan satın alıp tekrar ön tekerleği söktürüp taksiyle eve çıkaracağım. Dönerken de aynı yere uğrayıp otobüse bineceğim ona uygun bir şekilde yapar mısınız diye yardım isterim. Ha birde ön tekerlek sökülmüş bir şekilde taksiye sığar herhalde bisiklet ?

Burada ki bisikletcide bu tarz koli varsa eğer ön tekerleğini söküp koliye kurulu bir şekilde koyabilir miyiz ? Yada pedalları da söküp. Orada kendim pedal ve ön tekerleği takar kullanırım. Bu şekilde otobüse de rahatça verebilirim koliyi. Ama dediğim gibi bu koliye bisiklet dediğim şekilde girer mi ?

(link)

Arkadaşlar yeni konu açmak istemediğim için burdan devam edeyim dedim. Hafta ortası iş dolayısıyla İstanbul'a yerleşeceğim. Bisikletim Kocaeli'de kalmış olacak. Ben bisikletimi nasıl götürebilirim. Şehirler arası otobüsler alıyorlar mı alıyorlarsa hangi firma daha güvenlidir. Biraz aydınlatırsanız sevinirim çok kafama takıldı, bisikletimden de ayrı kalmak istemiyorum.

@JaxTeller var gcn de vardı yol bisikleti için

Neden sadece yol bisikleti acaba? Ben MTB kullanıyorum

@nevzatsercanoktay gcn grubu sadece yol sürüyor mtb ilgi alanım değil ama gmbn kanalı da sadece mtb içerikli video üretiyor bakabilirsiniz

@Owlknife He pardon dostum ben gruptan bahsettiğinizi anlamadım açıkçası bilmiyordum "Geçen" olarak algıladım "GCN"yi

@nevzatsercanoktay Kamil Koç taşıyor diye biliyorum, Metro'da taşıyor ancak Metro Turizm'i ben tavsiye etmiyorum şahsen. Çoğunlukla otobüs şoförüne ve muavine bağlı oluyor bu tür durumlar. Şayet doğru düzgün bir
iletişim kurarsanız ön tekeri çıkarıp alıyorlar genelde. Yolculuk yapmayı düşündüğünüz firmayı direkt arayıp sormak mantıklı olabilir.

@Anonim Doğru söylüyorsunuz hocam firmaları tek tek arayıp soracağım. Metrodan ben de pek hazzetmiyorum

Kamil koç a bilet alırken belirttiğiniz takdirde ön tekeri sökmek kaydıyla taşıyorlar kendimde bu yolla taşımıştım

• Beğen
Tepkiler: nevzatsercanoktay
@nevzatsercanoktay bizde her sene mecbur metro ile seyehat yapıyoruz elle tutulur bir yanı yok ayrıca bisikleti çok iyi muhafaza etmeniz lazım köpük karton ne varsa plastik kelepçe ile takın bisiklete

• Beğen
Tepkiler: nevzatsercanoktay
Geri