Scudo Sports

bisikleti dağıtmışlar

Scudo
geçmiş olsun, :(
çok üzücü,:(
güvenlik kayıtlarından bir şey çıkma ihtimali var mı acaba ?

GeÇmİŞ Olsun ArkadaŞ Bence Bİsİkletİnİ Evİn İÇİne Koy Kİmse Zarar Veremez Bİzİm Ev MÜstakİl Ben Bİsİkletlerİmİ Garaja Kİlİtlİyorum Kİmsede Zarar Veremİyor ÇeŞke Bİz TÜm Bİsİklet Severlerİn MÜstakİl Bİr Evİ Olsa

• Beğen
Tepkiler: Bedreddin
DeĞerİ Önemlİ DeĞİl Adam DĞerİnİ DÜŞÜnmez Orda Mİlyarlik Bİsİklet Olsun Aynisini Onada Yapar Hatta HoŞuna Gİderse Daha Fazlasini Yapar Medenİyetsİz Cahİller

• Beğen
Tepkiler: Bedreddin
geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bi durum inş. bir daha böyle bir olay olmaz

• Beğen
Tepkiler: seda ak
geçmiş olsun.
umarım bisikletini topalrayıp tekrar keyfini sürebilir hale gelmişsindir.
ben de bisikletimi gözümün önünden hiç ayırmıyorum.

bizim ev apartmanın 5. katında. üşenmeden 80 basamak çıkarıyorum bisikletimi.

gecmıs olsun ıns kısa zamanda zararınızı gıderırsınız

geçmiş olsun eskiden çok varsı bisiklet hırsızları demek gene aynı mesleklerine devam ediyorlar :( "o" ve "ç" harflerini tam kabullenen insanlar bunlar..

@yiğit_kara26

adamlar ayıp nedır gunah nedır bılmıokı be kardesım bunlar yanlızda gezmez bosta gezmez ah bı yakalasan tek ıs basındayken ah ah ınsanın neler yapası gelıo o senın jant tellerını kırmıs yaa sen dıslerını kırıcaksın ah ah

geçmiş olsun. bir defa da benim başıma gelmişti. Benim de başıma gelmişti araştırınca tanıdık birisi yapmıştı. Aramız da bir olay geçmişti o da kızıp bu şekilde intikam almış lastiklerimi bıçak ile kesmiş. Akli dengesi olmayan insan dolu ülkemizde.

bende eğer zayıf bir kilit ve sökememişlerse sabotaj ihtimali yoğunlaştı.eğer ciddi zorlama ihtimali göremediysen bisikletinden hoşlanmayan biri olabilir.

@Tolga Yücel

wallahi iii mantıkda ben dördüncü kata kadar elimde çıkarıyorum:Dhiç zoruma gtmiyo bebeğimi taşımak:cool: birde bana sağlam bi kilit söyleyebilirmisinz bike kardeşlerim şimdiden teşekkürler

Büyük geçmiş olsun. İnsanların vandallıkları sınır tanımıyor ne yazık ki. Kendi yaşanamamışlıklarını başkalarına zarar vererek gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Çok üzüldüm.

Geri