Scudo Sports

bisikleti dağıtmışlar

yumuth

Üye
Tepki
16
bugün Angoradan (nezih-güvenlikli) siteden bisikletimi çalmaya çalışmışlar ama kilidi kesememişler sonra da sinirlenip parçalarına zarar vermişler jant tellerini koparmışlar frenleri kırmışlar lastiğe bıçak sokmuşlar....
bisiklet pahalı değil ama insanlar nekadar cani vahşi ..:boese157:

Scudo
geçmiş olsun hocam ya zaten kilitleyince bi tek kadro kalıyor digerlerini alsa daha karlı diyorum içimden :)

geçmiş olsun :(
bir kere de benim kilidi kramayınca kilidin anahtar giren bölgeye zarar vermişlerdi anahtarı kilidi açmıyordu ve kendi kilidimi saatlerce uğraşarak kırmak zorunda kalmıştım :(

Günahını almayım ama siteden birileri (gıcık olan falan belki...) yapmış olmasın sakın?

@yumuth

Angora da böyle bir olayın olması şaşırtıcı.Belki içerden biridir,sana gıcık olan biri mesela

Geçmiş olsun. Kıramadıkları kilidin markası ne?:)

Geçmiş olsun. Çalmaya çalışan belli ki usta hırsız değilmiş. Şifreli kilitleri açmak en fazla 2 dk sürüyor. Dolayısıyla şifreli kilitlere güvenmeyin.

Normal kilitlere de çok fazla güvenmeyin. Onları da kesmesi çok basit. Yöntemi örnek teşkil etmemesi açısında buraya yazmayacağım. Yapılması gerekense tek bir kilit yerine en az iki kilitle bağlayın bisikletinizi eğer uzun süreli bırakacaksanız ve jantlarınızı da bağlayın.

Ben öyle yapıyorum çaldırıp bulduktan sonra tchibodan aldığım kilitle kilitliyorum üstüne birde başka bir kilitle jantları kilitliyorum.Çalmayı kafasına koyan adam gene keser ama bizimkiside amatörlere karşı bir korunma yöntemi en azından.

yaw daha ne ıstıyon bıke elınde kaldı gıtse daha mı ıyıydı Haline sükret :) bnmkı calındı keske bnmkıde senınkı gıbı olsaydı :(

Ben cafedeysem bisikleti göremiyorsam mandalın ucunu cıkarıp bıraz gevsetıyorum :)Uzerıne bınıp kacmaya calısırsa duser yakalarız dıye umuyorum :)

Geçmiş olsun. Şerefsizler maalesef çoğaldı. :(
Geçmiş olsun. Çalmaya çalışan belli ki usta hırsız değilmiş. Şifreli kilitleri açmak en fazla 2 dk sürüyor. Dolayısıyla şifreli kilitlere güvenmeyin.

Normal kilitlere de çok fazla güvenmeyin. Onları da kesmesi çok basit. Yöntemi örnek teşkil etmemesi açısında buraya yazmayacağım. Yapılması gerekense tek bir kilit yerine en az iki kilitle bağlayın bisikletinizi eğer uzun süreli bırakacaksanız ve jantlarınızı da bağlayın.
__________________Bu arada gerçekten şifreli kilitler güvensiz mi? Bende korktum şimdi. Benimki MasterLock. Nasıl açıyolarmış anlatsana.

Geçmiş olsun arkadaşım.. bazen tinerciler felanda gıcıklık olsun diye kendilerinde yok diye oynamaya kalkıyorlar.. lastiğini patlatıp farını felan kaçıyorlar

en iyi kilit bence nalburdan 1 tane köpek zinciri alın ve 2 metre hortum 1 tanede sağlam kalın büyük asma kilit zinciri hortumun icinden geçirip uclarınıda asma kilitle kilitliycen bide kilit 2 metre olduğu için kadro jant ne varsa birbiri bağlıyorsun ama tek kötü yanı çok ağır ve uzun oluyor kilit:eek: bu kilidide zaten yanında taşımıycan akşam benim bisikletim dışarda kaldığı için boğdurum kata götürüp bu kilitle iyice sarmaş dolaş bağlıyorum:D :D

Geçmiş olsun.
Kalın motosiklet kilitleride başarılı sağlamlık konusunda.

Geri