dört aydır bisikletforum'a üye olmama rağmen son onbeş gündür aktif olarak formu takip etmekteyim...ilk üyeliğim sırasında da gözüme çarpan bir eksiklik bulmuştum...forumda bisiklet üzerine görüşlerin,düşüncelerin,fikirlerin belirtildiği bir makale bölümünün eksik olduğunu fark ettim...sözünü ettiğim şey,çıkış noktası bisiklet olan bir forumda, bisiklet ve insan üzerine yazılan, edebi nitelikli olabilir-bilimsel nitelikli olabilir, keyifle okunabilecek bir makale bölümünün eksikliğidir...mesela ben böyle bir maakale yazmak niyetinde olsam(ki öyle bir niyetim var),makalemi "forumcafe" dışında bir yere koyamam sanırım...atıyorum: "bisiklet üzerine" diye bir bölüm açılabilir ve burada bu türden makaleler yayınlanabilir...gerekli görüldüğü zamanlarda, başka sitelerde bu ve benzeri konularda güzel makaleler bulunuyor, kaynak gösterilerek o yazılar yayımlanabilir...hatta foruma üye olmayan ziyaretçilerin de bisiklet üzerine düşüncelerini yazabileceği bir günlük köşesi oluşturulabilir...bence gayet hoş ve güzel olur...