Scudo Sports

Bisikletforum sırasından bilgisayarım yandı

Barbaros

Forum Demirbaşı
Tepki
190
Evet bence cok komık bır olay yasadım. Hemide 2 dakika önce. bisiklet forumlarını geziyordum. Tam komik garip formunu okuycakken. Bilgisayarımdan hışır hışır alev sesi gibi bir ses gelmeye başladı kasadan. Masanın alt kısmında yanda duvara yakın duruyor bilgisayarım. Ya nedir falan derken ses arttı alev sesı,kablo yanma sesi. Oda ne birde yanık kokusu geliyor ama öyle böyle değil. Hayır overclock falamda yapmıyorum ama mıçtık dedım yakıyoz anakart manakart bırseyler. Can havlıyle oyle bır kapatıp bılgısayarı (wındows herhalde bu kadar surede shutdown olmamıstır hıc hehe) arkadakı tum kabloları sokup kasayı balkona atısım var goreceksınız. Ula birde korka korka actım kasa kapagını hersey yerlı yerınde o da ne? Yaw dedım yesilbisiklet forumunun bu kadar guzel yapılmasından dolayı halısunasyonlarmı gormeye basladım. Odaya dondum yok delı yanık kokusu ses devam edıyor. Meğerse alt komsular evı tadılat yapıyorlar alt katta tavan tam benım bılgısayarın yanındakı kalorıfer borusuna asagıdan kaynak yapıyorlarmıs koku tam ıcerde,ses bılgısayarın ıcınden gelıyor sanmısım!!! Çok şabal gözüküyor ama sizde olsanız kesin aynısı olurdu. Muhahahaha kendime neysem sevgiler

Scudo
Sistemine bakıyorumda, olayı kavrayana kadar ne kadar kötü durumda olduğunu anlayabiliyorum
Kalp atışı hızlanır,adrenalin yükselir, eğer aşırıysa biyerin uçuklar :) vs...
da anlayamadığım bişey var, bisikletle ilgili bir forumda sistem özelliklerini niye yazdın?? heralde çok darkhardware,pclabs fln takılıon :) bye&smile..

• Beğen
Tepkiler: Furkan Yaldızkaya
okudum ve gülmekten yarıldım burda ailem geldi yanıma noluyo fln diye :D
barboros anla$ılan darkhardware türünden bi yerlere takılıyo :)

Evet haklısın extreme de, bisikletim iyi değil ezik kalmıyalım diye sistem yazmıştım :) :) Haklısın bisikletimi yazayım bari imza olaraktan :)

Doğuş sonradan bende bayağı bir gülmüştüm halime... :)

Eski konu açılmış. Bazen eskileri görünce garibime gidiyor millet o zaman da sürüyormuş bisiklet diye. Hatta eskiden kayıt olup şimdi de forumda olanları görünce.. ne kadar acemi olduğumu fark ediyorum. Bi de fark ettiniz mi bilmiyorum ama eskiden forumda yorumları beğenme tepki verme geleneği yokmuş galiba eski kullanıcıların tepkileri hep çok az

@Tolga Özdemir Horta bak bee "zuahahaaa" :D

Aslında bu hortta ayrı bir ironi var. Konuyu ilk okuduğun zaman , bu konuyu açan kişi kim olabilir diye düşününce benim aklıma tek bir kişi geldi , ya senin :kötü:

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Birileri de "yahu eskiden buralar hep dutluktu, bisikletforuma takım elbise gravat giymeyen cıkamazdı, bir zamanlar forumun öyle yazarları vardı ki her biri ordinalyüs seviyesindeydi" der.
Evet öyleymiş hakkaten.

@mehmetsunu sonuna kadar katılıyorum.

@Tolga Özdemir Abi 15 kere okudum ama ne söylemeye çalıştığını anlamadım. Hatta bir ara konu sahibinin sen olduğunu düşündüm 😅

Geri