Evet bence cok komık bır olay yasadım. Hemide 2 dakika önce. bisiklet forumlarını geziyordum. Tam komik garip formunu okuycakken. Bilgisayarımdan hışır hışır alev sesi gibi bir ses gelmeye başladı kasadan. Masanın alt kısmında yanda duvara yakın duruyor bilgisayarım. Ya nedir falan derken ses arttı alev sesı,kablo yanma sesi. Oda ne birde yanık kokusu geliyor ama öyle böyle değil. Hayır overclock falamda yapmıyorum ama mıçtık dedım yakıyoz anakart manakart bırseyler. Can havlıyle oyle bır kapatıp bılgısayarı (wındows herhalde bu kadar surede shutdown olmamıstır hıc hehe) arkadakı tum kabloları sokup kasayı balkona atısım var goreceksınız. Ula birde korka korka actım kasa kapagını hersey yerlı yerınde o da ne? Yaw dedım yesilbisiklet forumunun bu kadar guzel yapılmasından dolayı halısunasyonlarmı gormeye basladım. Odaya dondum yok delı yanık kokusu ses devam edıyor. Meğerse alt komsular evı tadılat yapıyorlar alt katta tavan tam benım bılgısayarın yanındakı kalorıfer borusuna asagıdan kaynak yapıyorlarmıs koku tam ıcerde,ses bılgısayarın ıcınden gelıyor sanmısım!!! Çok şabal gözüküyor ama sizde olsanız kesin aynısı olurdu. Muhahahaha kendime neysem sevgiler