Scudo Sports

Bisikletforum Geleneksel Bisiklet Şenliği

Kanımca merkezi yerlerde olmalı, hafta sonu olmalı, en az 1 ay önceden duyurulara başlamalı.

Ama birisi çıkıpta somut olarak açıklama yapsın ;)

Scudo
Sevgili Emre(bayağı bir yardımın olacağını düşünüyorum ) ve Erginin fikirleri çok mantıklı geldi. bana istanbul bu iş için merkezi bir yer
Detay düşünmek lazım güvenliğinden tutunda sponsorlara etkinliklere konaklama imknalarına kadar hetürlü şeyi profösyonelce düşünmek lazım .
Tecrübeli arkadaşlardan faydalanarak bu iş için bir çalışma grubu oluşturumak başlangıç için iyi olur .:)

Biliyorum sizde daha ilk seferden rock n coke gibi buyuk bir festival olacak demediniz,o sadece ornekti ancak yer belirleme,sponsor arama gibi seyler en bastan olur mu, bundan pek emin degilim.Birde yazin bircok istanbul sakininin yazliklarinda olma olasiligi olunca buyuk bir beklentinin bosa cikma olasiligida yok degil.Bana kalirsa bisikletforum adina bir tarih belirlenip,ilk yillarda kendi cabalarimizla istanbulda birkac gunluk kalabalik turlar duzenleyebiliriz.En azindan ilk kivilcimlar atilmis olur.Tabiki buyuk bir organizasyonla acilis yapmak daha guzel olur ama bunu ayarlamak icin bircogumuzun elinden birsey gelmiyorsa bosvermeyip kucuk turlarla da baslayabiliriz. DIMI?:D

ne kadarda olsa sponsorsuzda olsa bir takım şeylerin ilkini yapmalıyız artkadaşlar bus ene kendi aramızda olur seneye başkalarıda katılır bunları düşünmek lazım bence vaz gecme falan olmaz en güzeli yaz bitmeden yapmak lazım bu organizasyonu

sponsorsuz da başlanabilir önemli olan bir araya gelmek Muğla -Antalya grubu bu işlerde gördüğüm kadarıyla en iyi(organize olabiliyorlar) durumdalar onların orada bir toplanıp yüzyüze konuşulabilir en azından bu sene böyle bir şey olabilir. konyadan ürgüpten her yerden geliş daha kolay .

Organizasyon için ekip kurulabilir ve planlama yapılabilir(Adı üzerinde Adminsiz yöneticisiz moderatörüz olmaz ) .................
Bir iki günlük bir organizasyon şidilik olayı hayata geçirmek başlangıç için belki yeterli olabilir konaklama imkanıda o bölgelede daha uygun

@Coinruirt

Coinruirt haklısın çok önceden duyuruların yapılması konusunda ama en az 1 ay önceden duyurulurması bile herkesin 1 ay sonraki şenlik planının yapmasına , kendini o tarihe ayarlaması için çok geç olabilir ve bu da katılımda sıkıntı yaratabilir

@Hasan Hakan Koç

Hasan abicim sana tamamen katılıyorum ilk yıllarda sponsorluk konusunda istediklerimizi elde edemeyiz çünkü elimizde sponsorluk için somut bir dosyamız yok.Bence de yerinde olan ilk birleşmemizi elimizden geldiği kadarıyla kendi imkanlarımızla yapmamızdır.Soracağımız sorular organizasyon nerde hangi kıstaslara göre hangi şehirde olacak, ne zaman olacak, konaklama nasıl olacak(çadırdamı,oteldemi), organizasyon tarihinde program nasıl olacak… daha bir cok soru türetebiliriz ama önemli olan Hasan abiminde dediği gibi bir araya gelmek! Sanki kendi şehrimizde düzenlenen Pazar günü turlarına katıldığımız bir tur gibi 2,3 gün sürecek bu tura tüm TR den katılım sağlamak.Ender abim gülecek bana:D yoğunluktan daha Pazar günü turlarına hiç katılamadımda..:D

Organizasyon ekibi ve planlama konusunda düşüncem tamamen senin ile aynıdır abicim cümleyi değiştirmiyorum.

“Organizasyon için ekip kurulabilir ve planlama yapılabilir(Adı üzerinde Adminsiz yöneticisiz moderatörüz olmaz ) ...............”

Görüşmek üzere..

Geri