Scudo Sports

Bisikletforum Geleneksel Bisiklet Şenliği

Çok yerinde bir konu.. Teşekkürler..
Yer ve zaman konusu saptanır da sponsor konusunda bir şey yazmak istiyorum. Dışarıdan hiç bir firma daha yapılmamış bir etkinlik için sponsor olmaz. Buradaki bisiklet firmalarının fikrini bilemem. 1000 kişinin (mesela)yol vs masraflarının karşılanması zor.Firmalar etkinlikte satış yapabilir belki ama biliyoruz ki çok fazla satış olmuyor bu gibi ortamlarda.. Gelenlerin bisiklet alması da zor. Kendi bisikleti ne olacak? Kargolar dünya para istiyor. 2 bisikletle seyahat çok dertli..
Belki bazı üretici firmalara mesaj atılabilir. Ama dediğim gibi çoğu "yapın görelim, seneye düşünürüz" diyeceklerdir..
Bu gün 100 YTL ye Türkiyenin bir çok yerine uçakla bile gidip geliniyor.. (Trenle çok daha ucuz ve zevkli)Herkes çadırda kalır zaten. 2- 3 günde hadi diyelim 100-150 YTL yemeğe vs.ye harcandı..(abarttım) 200-250 YTL'yi 3 günlük tatil parası kabul etmek lazım artık..Biz 6 günlük bisiklet gezilerinde bile en fazla 200-250 YTL harcıyoruz.Güne bölersek şehirde bile o kadar paralar harcanıyor bazen..

Scudo
Forumu actığım gibi 'Bisiklet Festivali'diye atılmış olan başlık hemen çekti beni ;24 marttan beri 61 kişi bu aktivitenin gerçekleşmesi yönünde olumlu mesaj atmış geriye sadece yeri ve zamanı belirlemek kalıyor galiba,bu rüyamızın askıda kalmamasını ümit ediyorum ...

Bu sebeple yeri ve zamanı katılımın çeşitli noktalarda büyük ölçüde sağlanabileceği gibi düşünmeliyiz ,bir arkadaşın daha belirttiği gibi aynı saatlerde farklı illerde toplanılıp konvoy olusturulabilinir. Amaç bir yerde toplanıp dinlenmek eğlenmek değilse kanımca bisiklet festivali sürüş odaklı olmalıdır.Çeşitli illerdeki bisiklet tutkunlarını içinde barındıran forumlar en buyuk reklamı yapacaktır,sesimizi duyurabilmemiz katılımın cokluguyla saglanabilir.Bu sebeple seyahat vs kulaga cok hos gelse de herkese zaman ve mekan uygun dusmeyeceginden katılım dusecektir.Son olarak eger bu aktiviteye festival diyeceksek her sene geleneksel bir sekilde organize olup 'Festivalimiz'i yaşatmamız gerekir.

Sevgiler
Pinar

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
evet evet kesin olsun bu!..bu sene değilse bile seneye olsun ya ankara ya kapadokya olsun(kapadokya )..

Konunun hayata geçirilmesi görevi kanımca forumun ağır toplarına düşüyor.Şu bol yıldızı olan arkadaşlar,hadi bakalım görelim şu yıldızların değerini :))))

• Beğen
evt bence de guzel bır dusunce cok guzel olurdu inş. bole bı org. duzenlenır paylaşım ıcın tsk. ii pedallamalar

Şu vize sınavlarım bir bitsin bakalım neler yapabiliriz bu konuda :rolleyes:

evet yaw unutuludu harbiden,vizeler sınavlar v.s. daha bitmedimi yawwwww..:)

boyler bırsey olursa bende kacırmamaya calısırım ama o zamankı durum ne olur bılmem ama katılmak ıcın elımden gelenı yaparım

bence çok iyi olur ama her şehirde ayrı ayrı yapılacakki bütün illerimiz faydalan sın ve herkez buna katılabilsin eğlenceli yarışmalar ödüllü yarışmalar yanmi eğlence ama bisikletli eğlenceler ihşallah bunları yaparız çok hoş olur beraber pedallamak dileğiyle herkeze iyi günler

abi bencede çok iyi olurrr ne zaman yapıyoz tarih berirleyelimm benceeeeeeeeee (o zamana kadar bisiklet bulurum heralde)

Süpper olur süperr..
Tüm TR 'deki bisiklet forum aile üyelerinin toplanıp kaynaşacağı bir organizasyon olmasından yanayım(Hangi şehirde olursa olsun)..
Bu organizasyon için elimden geleni yapmaya hazırım!....

Görüşmek üzere..

• Beğen
@athletic

en güzeli ve en düzenlisi böyle bir organizasyon düznlensin lütfen çünkü bisikletforum farklı bir ortama sahip burada herkes aile gibi herkes kendine verilen görevi yapacağına inanıyorum

• Beğen
Geleneksel Bisikletforum Festivali çok güzel bir proje,
Bu proje için benzer bir örnek vermek gerekirse Coca cola'nın ROCK'N COKE festivali.

Her yıl İstanbul Çatalca'da Hazerfen havaalanında yapılıyor Hemde göl kenarı, bence böyle bir organizasyon için güzel bir yer,
İstanbul ve civar kentlerden katılımcılar için gerek otobüs gerekse tren ile kolay ulaşım sağlanabilecek bir yer,
Kamp yeri on bin kişilik madem be proje geleneksel olacak madem her yıl eminim ki katılımcı sayısı artacak,
böyle büyük bir yerde olması çok daha iyi olacaktır, ayrıca böyle bir festivale çok kişi katılmak isteyecektir,
Yapılacak tekşey Çatalca belediyesine gidip Projeyi anlatıp gerekli izinleri almaktır,
Yer konusunda izin alamama gibi bir sorun olacağını sanmam,denemekte fayda var,

Orası olmasa bile O civarda oldukça uygun düzlük bir alan bulmak çok zor değil.
Sevgili Yöneticilerimizden Tuğrul abimize detayları anlatıp kısa zaman da bu harika projeyi hayata geçirmek için elimizden geleni yapalım,
bir yıl, bir yıldır..

Ayrıca basının dikkatini çekmek istiyorsak yani onlarında aramızda olması için büyük şehir de olması, daha doğrusu bu yerin İstanbul olması şart,
Büyük gazetelerde bir iki muhabir arkadaşım var projeden bahsettim daha şimdiden harika bir haber dediler.

http://img364.imageshack.us/img364/4070/carsixv4.jpg

(söyledimya bu benim nacizhane fikrim, hepinize saygılar)

Değerli düşüncelerinizi paylaşmak isterim.

http://img502.imageshack.us/img502/6539/krokioi8.jpg

• Beğen
walla ben gelirim bütün eksimlerimi tamamladım + bisikletimin 50,000.km bakımınıda yaptım iş acısından izin alabiliyorum ama hafta içi olursa ii olur bence arkadaslar

Foruma baktım Marmara bölgesi için İstanbul uygun heralde ama nerde ne zaman ben göremedim.Bilgileri formun ilk sayfasına yazabilirsek cok kişi oradan bilgilenebilir.Ben 1 sene aradan sonra yine bu forumdayım ama kimseyle tanışmadım.Tanışmak kaynaşmak için daha iyi bir fırsat olamaz benim için sanırım:D

Geri