Scudo Sports

Bisikletforum Geleneksel Bisiklet Şenliği

olmaz mı ya... forum yöneticilerine duyurulur valla... bahar havalarının başladığı günlerde her ilde dendiği gibi bir toplanma olsa ve bir konu altına atsak...süpper olur yaaaa..... sadece nette değil, reelde paylaşım çok hoş hele ki....

kanımca böyle beldrag, anadolu kavağı vb bir yerde buluşma, pilav günü eşliğinde birşeyler.:) belli bir kişibaşı ücret belirlensin, herkesin bu toplantıya hem emeği geçmiş olur, hem katılım... yöneticilere de mekanı ayarlayıp toplanıcak para ile organizasyon kalır:):):)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Scudo
ayrıca aklıma gelmişken, festivali kendi emeklrimizle aradan çıkarırsak, katılımcı bisiklet firmalarına , diğer potansiyeli değerlendirmek isteyen firmalara stand vb açtırabiliriz.. elde edilen geliri de bir yere bağışlayabiliriz.... çok mu ütopik oldum ya...

Harleycilerin özellikle iki teker dünyasında çok ciddi organizasyonları oluyor. Türkiye'de yapılan bir harley organizasyonunda dünyaca ünlü metal grubu Uriah Heep'i getirmişlerdi.. Konserler, standlar.. Güzel bir festival havası yakalanabilinir..

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Aslında bu tip bir buluşma için Kapadokya'da Avrupa Şampiyonası'nın yapılacağı tarih seçilebilir.12-15 Temmuz arası Kapadokya'da tüm Bisiklet Forum dostları orada olabilir :).
Hem yarışı izlemiş olur, hem de bir çok yarış/bisiklet sever dostumuzla daha tanışma fırsatımız olurdu. Üstelik basın yayın organlarının da ilgi ve dikkatini çekmiş olurduk ;).

@HaliliOzturk

Kesinlikle sana katılıyorum Halil kardeşim böyle bir organizayon her zaman yapılmalı bence (yani biran önce başlamalı)
Kapadokya da ise muhteşem olur
forumu ve bisikleti tanıtırız
birde o kadar katılımcı olur ki Avrupadan vs.

@Tuğrul

hiç bir maddi yada manevi külfet gerektirmeyen,
her bisikletforum üyesinin katılabileceği çok güzel bir etkinlik olacaktır.
mesela bisikletforumun kuruluş yada açılış tarihi gibi bir günde.
ya da 6 kasımda...
:D

@Hasan Hakan Koç

kamp hayatını seven birisi olarak seve seve katılabileceğim bir organizasyon olur.

-----

çeşitli düşünceler öne sürülmüş.
türkiyenin her köşesinden de bir çok üye var.
imkan dahilinde her üye konuyla ilgili tüm organizasyonlarına katılmak isteyecektir.

bana göre öyle bir organizasyon(lar) olmalıki tüm üyeler imkanları dahilinde katılımcı olabilsin.

kıssadan hisse:
ikisinide yapalım.

Etkinlik nerede olursa olsun katılmaya çalışırım.

Şöyle bir fikrim var:
Etkinlik mümkün olduğunca demiryolu yakınında bir kentte yapılmalı. Bu sayede TCDD' den furgon veya yük vagonu temin edilip İstanbul, Kocaeli ve yakın illerdeki bisiklet forum tayfaları uygun bir istasyona kadar trenle gidip oradan Kapadokya' ya veya etkinliğin gerçekleşeceği başka bir yere bisikletlerle devam edebilir.

belli bir tarih olayı olursa ve önceden bildirimi yapılırsa bence uyar..

Benim fikrim geldi en iyisi bir oylama yapılıp şehir belirlensin.Böylece kimse itiraz edemez çoğunluğa:) Araç yada otobüs ile ulaşım sağlanabilir bence isteyenlerde o tarihten önce yola çıkıp binerek gelebilirlerde.Motorcularda böyle buluşuyor ve her sene katılım daha da artıyor.:D

Katılmak isteyen her il çıkış tarihini kendi belirler. 18 Mayıs akşamı Ankara'da buluşulur. 19 mayısta ATA'nın huzuruna (Anıt Kabire ) çıkılır.

Muharrem Bey aslında çok güzel bir fikir. Ancak özellikle öğrenciler için Haziran öncesi bir tarihin uygun olması çok zor bence...

etkınlıkler için tabıkı olmamız gerek diyorum ama hızlı arkadaşımın da dediği gibi tarih tarih...hoşçakalın

Genel bir bulusma bana da daha cekici geldi:) Il icindeki etkinlikler sayesinde yine buyuk bulusmalar olabiliyor ancak genel bir bulusma bisikletforum catisi altinda hicte fena olmaz

@HaliliOzturk

Arkadaşlar almanaklarına baksınlar 19 mayısta genel durum uygunsa olabilir.
19 Mayısta ulusca Anıtkabire akan derelerden biride biz olalım. Hem Anadolunun baharla sarmaş dolaş kırlarda dolaştığı zamandır. Organizatör arkadaşlara iş düşer.
Bilmediğim bir konu var Lisans almak Öğrenciler, kamu görevlileri için Ulusal Şölenlerde katılım süresince izinli olmak gerekçesi sayılabilirmi?

Geri