Scudo Sports

Bisiklete motorsuz taşıtlar vergisi geliyor...

Ayaklarımıza da motorsuz taşıt vergisi gelirse şaşırmam

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Scudo
Bence bu konu tamamen silinmeli :ckkmk:

• Beğen
Tepkiler: Veysel A.
@Ahmetgitar

Ben o bahsettiğiniz cümlelerin hiç birisini kullanmadığım gibi o şekilde hiç bir cümle kullanmadım. Başlığa " 1 nisan şakası olarak yazılsa " nasıl olur forumdaşlar diye sordum. Zira bu yazıyı okuyan misafir üyelerden bisiklete vergi geliyor diye bisiklet almaktan vazgeçmesinler diye bu öneriyi sundum. Böyle şaka yapmayın gibi hiç bir kelime benim mesajlarımın arasında geçmedi. Beni yoruculukla itham ediyorsunuz. Ben sizinle polimiğe girmek istemiyorum. Bana dair yaptığınız itham tarzı bu cümlelerden hiç hoşlanmadım. Bunu bu vesile ile belirtirken bu konuda mesajımdan alıntılar yaparak bana cevap yazmamanızı önemle rica ederim. Benim amacım burada hiç kimse ile polimiğe girip polimik yapmak değil. Söz konusu bisiklet olunca fikrimi paylaştım. Buralara kadar uzamaması gereken bir konu buralara geliyor. Biraz daha uzasa kişisel polimiklere doğru yol alacak bunun hiç gereği yok. Hayırlı forumlar dilerim. Cümleten.

@Kerem Özbayrak dostum genel olarak millet beğenmiş, yorumlara bakılırsa. Üç dört kişi ki onlarca mesajı tek başlarına attılar- bir tek onlardan tepki geldi. Ama ne tepki :D
Bir de diyorlar ya bu kadar tepki var halen silmiyor özür dilemiyorsun diye :))
Tepki dediği üç dört kişi...
100 kişinin beğenip dört kişinin beğenmediği yerde hiç çekinmeden özür bekliyorlar.
Bilmiyorum belki onlar da şaka yapıyordur :D
Eyyorlamam bu kadar :)

Foruma iki gün girmedik neler olmuş burda böyle :)
Konu gereğinden fazla dallanıp budaklandırılmış.
Bence çok zekice bir şakaydı.
Toplum olarak o kadar stresliyiz ki mizah yeteneğimizi de kaybettik. Mizah yeteneği umut-umutsuzluk göstergesidir....

Hocam mükemmel iş çıkmamışsın. Tanıdığım o kadar kişiyi kekledin ki... :D

Uçan kuştan bile vergi almıyorlar mı bisiklet yolu da yapacaklar, köprü de yapacaklar, otoyol da yapacaklar.Ben bir özel sektör çalışanı olarak maaşımı almadan devlet benden önce vergisini alıyor. Görevleri halk için hizmet sağlamak bi zahmet bisiklet yolu da yapıversinler.

@Ahmetgitar,şaka muhteşemdi :harika: Tam 1 Nisan'ın lafzına ve ruhuna uygun olarak altı okka oturdu.Lakin,
bazılarının;muhtemelen avanta bulguru fazla kaçırıp,idrak yolları dümura uğramış olanların jetonu düşmedi.Eline sağlık,devamını bekleriz.:harika:

@Ahmet Bilge Kaan AKIN:komik:

@Ahmetgitar
Sn Ahmet kardeşim size çok teşekkür ediyorum. Şaka olarak başlayan macera inanılmaz keyif veren, "skeç tadında" mesajlaşma olarak devam ediyor. En son Sn Ahmet Bilge KAAN AKIN'ın iletisini okudum halâ gülüyorum:) Ya'hû; kollektif olarak ücretsiz komedi/sohbet hizmeti veriliyor. Bu kadar stresin içinde boğulan insan başka ne ister ki?

Esen kalın.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Guzel mizahi bir yazı olmuş fakat hafif bir ayrıştırma sezdim. Zira bu şakayı destekleyenlerin hayir' ci ve komünist, desteklemeyenlerin evetçi ve İslamcı olduğunu ima etmeye calismissiniz. Zannimca bu algı doğru bir algı değil. Amacim yapıcı eleştiri de bulunmak. Tabiki gerçekten bu şekilde de dusunebilirsiniz. Bize de saygı duymak düşer.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
@nonsteril Yok hocam ben gündemden aldım kelimeleri, Ahmet hocama edilen laflar aklıma o dönemler ve şimdilerde birtakım fikirlere yapılan eleştiriler gibi geldi :D Malum gazetenin ismini de yazdım, onların ağzından bir haber olsun dedim o yüzden öyle oldu. Yoksa Ahmet hocanın şakasına gülmeyipte başka bir fikri savunan da olabilir :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Aman aman... Şimdi bunu da link vermeden zaytung.com da paylaşırlar. Sonra A.G adına her 1 Nisan'da yürüyüşler, eylemler falan filan...

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Ya da gülüp başka bir fikri savunan da olabilir

:)

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
@nonsteril

Sn nonsteril AteizmDer'in (şimdi Murat bey iştiraki ile Anadolu yakasında resmi dernek olarak var) sosyal medya kurucusuyum. Resmi dernek kurulduktan sonra hesapları kapattım. Bu süreçte AteizmDer vasıtası ile İsrail'den Gabriel isimli yaşlı bir yazarla tanışma fırsatım olmuştu.

Birgün sohbet esnasında, İsrailli gençle evli Arap kızı ile annesi arasında geçen (50 kuruşluk) bir fıkrayı anlattı. Arap gelenek göreneklerine vakıf olduğum için itiraz etme durumunda kaldım.

Fıkra biraz edep dışı ancak oldukça komik ve ironik idi.
Gabriel bey benim itirazıma binaen; "kuzum, mizahta din,siyaset, gelenek/görenek olmaz. mizah, adı üstünde mizahtır, gülün eğlenin. hadi hatırını kırmayalım, genç Arap, kız İsrailli olsun" dedi ve biz tekrar gülmeye başladık :)

Sn Ahmet Bilge Kaan AKIN çok hoş bir mizah dili kullanmış. Ben size Gabriel beyin dili ile hitap edeyim;
"kuzum, mizahta din,siyaset, gelenek/görenek olmaz. mizah adı üstünde mizahtır,gülün eğlenin"

Esen kalın.

@Mesut DOĞRU

Gülmek eğlenmek güzeldir özellikle siyasi ise tadından yenmez :) Fakat din (yada bazen dinleşmiş gelenek/görenek) bence mizah konusu yapılmamalı. Din düşüncesinde insan üstü bir varlık düşüncesi vardir ve insan sadece kendi düzeyindekilerle ilgili mizah yapabilir düşüncesindeyim. Saygılarımla.

Kaan T. Şakaya kurban gitti
Bisikletforum üyesi @Ahmetgitar ın bisiklete motorsuz taşıtlar vergisi adlı 1 Nisan şakasını anlamayan Kaan T., olay yerindeki müdahelelere rağmen kurtarılamadı.

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
Geri