ben bisikletime dokunduğumda kötü oluyorum, başım dönüyo, tansiyonum fırlıyo, çarpıntı, terleme, mide bulantısı ve topallıyorum; ama binince hepsi geçiyo
Yahu dokunduğunuzda bu kadar yoğun duygular hissediyordunuz da niye hiç belli etmediniz şimdiye kadar. Ben bisiklete binen duygulu bi erkek hatırlamıyorum hahahaha Trinitro arkadaşım, yoldaşım sen emin misin bisiklete dokunduğuna haa. Hani seni tanımasam bisiklet diye başka bi şeye diyorsun, şifreli konuşuyorsun diyeceğim haha
Valla ne yalan söyleyim ben bisiklete dokunduğumda ne kadar çok taksitim kaldığını, nasıl ödeyeceğimi, binerken düşersem ya bi' şey olursa diye düşünüyorum. Trek 6500 slr, ödemekte ne var demeyin valla bütçeyi aştım. Ah ah çok zor durumdayım
Bayır aşağı süratler için tartışmayın arkadaşlar, bana dümdüz yol yapsalar Everest'ten frensiz inerim . Mühim olan pedal gücü ile yapabildikleriniz.
Bu arada ben ne zaman bisikletime dokunsam, nabzım yükselir . Elim ayağın titrer bazen. Taa ki tepesine binene kadar .
ben bisikletime dokunduğum zaman hem beni eğlendiren hayattan uzaklaştıran hem de beni en ufak bi şeyde öldürebilecek kadar büyük ve asil bir ruh hissediorum öyle bişey ki bisiklet sevdiğimiz bir dost ama malesef affetmez bazen