Scudo Sports

Bisiklete bisiklet kıyafetleriyle binmemek

Pantolonun tek dezavantajı pedal basarken rahatsız etmesidir. Gömleğin de ne sakıncası olabilir ki. Gömleğin üstüne kask felan taksan belki cins gözükebilir ama sade şekilde bineceksen gömlek neden olmasın. Pantolonun sağ paçasını da çorabın içine kat ki aynakola dolaşmasın:D:D

• Beğen
Tepkiler: ocanakci
Scudo
@r321
Paça dolanma olayından muzdaribim !!!

kısa süreli binişlerde günlük kıyafetler tercih edilebilir sanırım. seleyi indirmek koşuluyla...:)

@derşan sezer

Abi tayt üstüne kapri nasıl olur_? yada pedli iç çamaşırı_?:)

tayt üzeri şort kullanan çok kişi var

Bu arada işe bisiklet ile giden biri zaten pantolon gömlek ile binmek zoruda kalıyor

ya takım elbiseyle işe gitmeyin unutun hele yazın iyice unutun istediğiniz kadar yavaşda gitseniz deli gibi terlersiniz yazık olur takım elbiseye.Tavsiyem eğer büyük bir firmada çalışıyorsanız normal taytla işe gidin sonra üstünüzü değiştiricek bir yer bulun meselabenzinci tuvaleti olur yada şirketin girişindeki tuvalet olur ne bilim bulun işte ama sakın takım elbiseyle bisiklete binmeyin yazıktır yani.Gavurlar yapıyor ama onlar bir pokdan anlamıyor gavuristanda bulunduk elemanlar takım elbise altına parmak arası terlik bile giyiyor hele amerikalılar zevki igrenç.Gerçek işten anlayan gavur kardeşlerimiz tayt giyip şirkette değiştiriyorlar üzerlerini olması gerekende bu.Geçen gün benzinci ey maşalllah dedi arkamdan böyle şeylerle karşılaşabilirsiniz haberiniz olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
ben bir kere yaz sıcağında 55 km kot pantolon ve gömlek ile bisiklet sürmüştüm.:D düşündükçe kötü oluyorum.

@r321

ben sağ paçama 2 tane paket lastiği geçiriyorum biraz tip duruyor ama çorabın içine katmaktan daha güzel gözükeceğinden eminim :D

Geri