Scudo Sports

Bisiklete Başlıyacağım Seçim Konusunda Acil yardıma ihtiyaç duyuyorum

kumbamba

Üye
Tepki
0
herkese merhabalar forum da yeniyim bisiklete de yeni başlıyorum
1.60 boy
80 kilo
dağ bisikleti almak istiyorum 800 tl ye kadar sınırım var bunun için önerebileceğiniz en iyi marka model nedir bir de internetten satın alıcam onun da bilgisini vereyim. Ayrıca maalesef bisikletle ilgili teknik bir bilgim de yok

cevap yok mu arkadaşlar ?

Scudo
900 e cıkarabilirsen butceyi ghost se 1000 var hepsiburada.com da.tevsiye ederim

malesef çıkamıyorum acil de lazım olunca biriktirme gibi bir durumum da yok

Rockrider 500 decatlon da

Sedonalara baka bilirsin 700 v veya kron 150 250

Selamlar
Giriş seviyesindeki salcanolara bakabilirsin
Yada btwin olabilir

nakitte aşağıdaki bisikleti alabilirsin...
Salcano NG 450 HD
http://www.bisikletcim.com/ProductImages/30913/big/salcano-ng-450-hd-26-jant-bisiklet.jpg

Sedanolara bak bence kronlarda iyi

şu bisiklet hakkındaki yorumlarınızı da alabilir miyim

(link)

acill cevap lazım lütfen cevaplayın

Türe kesin karar vermediyseniz şehir bisikleti bakmanızı da tavsiye ederim

karar verememiştim evet şehir bisikletlerine bakmaya başladım şimdi ve yukarda gönderdiğim umit bisiklet hakkında da yorum yapabilir misiniz rica etsem

salcano nun city fun yada city sport tarzı bisikletleri ama tercihim arkasında taşıyıcı felan olsun istemiyorum

@kumbamba
Kullanım alanınıza göre karar verin. Dağ benim ilgi alanım olmadığı için o bisiklet hakkında donanım yorumu yapamayacağım fakat daha çok şehirde, yolda sürecekseniz şehir biaikleti daha avantajlı olacaktır. Çünkü şehirde süspansyonlar enerjinizi gereksiz yere emecektir.
Yol& yarış bisikletlerinde kadroda milimlik esneme olmasın diye binlerce lira fazla verip pahalı kadro alıyoruz ama siz gidip çift süspansyon alıyorsunuz.
Ama dağda, tepede kullancam derseniz bir şey diyemem.

dağda tepe de çok kullanılmayacak daha çok şehir de bir de kadro boyu olarak ne almalıyım

teşekkürler bisilet önerilerinde de bulunursanız sevinirim yada mesela yarış bisikleti alsam sizce bir zararı olur mu ?

@kumbamba
Yarış bisikleti almak isterseniz bütçenizin daha yüksek olması lazım. En az 1500₺ gerekli iyi bir bisiklet için. En az Bu bütçeye çıkarım derseniz size güzel önerilerde bulanabilirim. Hatta şahsi görüşüm yol yani yarış bisikleti almanız sizin için çok daha iyi olacaktır.

Geri