@Selami53
İyi bare elimde kalır demiş uyarmış
Ben arkadaşla gittim.Bisikletin ücretsiz olan ilk bakımını yaptırıcaktık.Ayrıca gittiğimiz bisikletçi salcano servisi.Arkadaşın bisikletine bakarken muhabbet ediyoruz.Bisikletçi amcamız dediki ben sadece bira şişelerinin boş kutularını kullanarak uzaktan kumandalı araba yapabilirim.Tabi bizde arkadaşla gaz veriyoruz abimize

Abi valla helal olsun filan

Sonra arkadaşın bisikletinin işi bitti zaten sıkıntısı yoktu bisikletin benim bisikleti aldı.Dedim benim bisiklette sıkıntı yok yalnız sadece orta göbek vites en büyük 3 üncü dişliye atarken zorluyor dedim.Tamam hallederiz dedi

Daha sonra amcamız yaklaşık 30 dakika uğraştı.Bir türlü vitesi yapamadı.Süreklide diyor siz bunu kurcaladınızmı elledinizmi

En sonunda baktı olcak gibi değil bana dedi sen bırak bisikleti 2 saat sonra gel.Bende tamam dedim

2 saat etrafta takıldım.Tekrar geldim.Dedi bir deneme sürüşü yap istersen.Aldım bisikleti baktım vites eskisinden dahada kötü olmuş.3 geçmiyor çok zorlanıyor.Attırırken ileri ittirmeden attırmıyor.Dedim bunu ileri ittirmeden attırmıyor tam anlamıyla olmamış.Bisikletçi dayımız onlar zaten öyle olur ileri ittiriceksin direk geçmez gibi şeyler söylemeye başladı

Bide sen kullan zamanla oturur o dedi

bende tamam diyip hemen uzaklaştım.Eve gelip kendim uğraşıp düzelttim

Aklıma sürekli geliyor.İlk dükkana girdiğimizdeki havası bira kutusundan uzaktan kumandalı araba filan gülüyorum.Büyük konuşmamak lazım