Scudo Sports

Bisikletçiler çarşısı...

adapolat

Forum Demirbaşı
Tepki
133
Bisiklet
Carraro
arkadaşlar merhaba , edirnede oturuyorum sağlık için istanbula 1 günlüğüne geleceğim kask ihtiyacım var acaba bisikletçiler çarşısında prowell türü kasklar bulabilirmiyim bilgili arkadaşların yardımını bekliyorum
teşekkürler...

Scudo
bisikletçiler çarşısı dediğiniz yer sirkeci mi unkapanındaki alt geçit mi

@özgür altun

unkapanındaki alt geçit

Altgeçitte ben pek aksesuar göremedim, prowell kaskı ben sirkeciden almıştım oraya da bakabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: adapolat
@Ekrem Yılmaztürk

ben biraz yabancıyımda acaba bana sirkecide bisikletçilerin yerini tarif edebilirmisiniz ?

@adapolat

Sirkeci'ye gittiğin zaman orada İleri Bisiklet diye bir dükkan göreceksin, Bianchi, Carraro gibi firmaların bayisi. İşte bu İleri Bisikletten uzak dur aklında olsun. Bu dükkan her tip aksesuar satar, Prowell kask'da satar ama komşu dükkanlarında 60-70 TL'ye satılan kaska 120 TL fiyat çeker. Çok dikkatli ol, bilmeyen adama piyasanın iki katı fiyata mal satmaya çalışır İleri Bisiklet. Benim sana bisiklet aksesuarı için tavsiye edebileceğim dükkanlar Aslı Bisiklet, Delta Bisiklet ve Yurt Bisiklet.

Bir mağazanın bu kadar mı adı çıkar :D ama katılıyorum almayın aldırtmayın İleri Bisiklet'ten bir şey. Efor da son seçenekleriniz arasında olsun,yan yanalar zaten.Aslı,Yurt tavsiye ederim ben de.

@Gokalp Gokmenler
teşekkürler , uyarılarınızı dikkate alıcam :)

ben de aksine ileri bisiklet den alıyorum her şeyimi, ama pazarlığa tutuşmak gerek.

bence siz hiç kimseye aldırış etmeyin, utanmadan sıkılmadan her parça için tek tek her bisikletçiye girip fiyat alın, hepsiyle pazarlığa tutuşun, hata o bu fiyatı verdi, 5 lira indirim yapın sizden alayım deyin, her yol mübah...

• Beğen
Tavsiyem sirkeciden gidip, modelleri deneyin. İnternetten siparişi verin. En uygunu :)

• Beğen
mantıklı , teşekkürler :)

Geri