Scudo Sports

Bisiklet yollarına yeni işgalcilerin gelmesi

Hayal ettiğim: teminator filmi misali gidona uzo yerleştirip ihlal edenleri patlatmak sureti ile carmageddon misali ilerlemek.

Yaptığım: sürekli uyarmak, uyarmak, uyarmak. Ama bıktım artık. Bazen küfürü basıp geçip gidiyorum ya da ses etmeden de geçtiğim oluyor.

Yapılması gereken: ilgili yerleri önce bilgilendirici sonra da istekleri belirtir yazılar, bültenler hazırlamak. Neye sebep olduklarını fark ettirip belediye ya da her hangi birim ise onu yanımıza çekmeli.

Scudo
Hayal ettiğim: teminator filmi misali gidona uzo yerleştirip ihlal edenleri patlatmak sureti ile carmageddon misali ilerlemek.

Yaptığım: sürekli uyarmak, uyarmak, uyarmak. Ama bıktım artık. Bazen küfürü basıp geçip gidiyorum ya da ses etmeden de geçtiğim oluyor.

Yapılması gereken: ilgili yerleri önce bilgilendirici sonra da istekleri belirtir yazılar, bültenler hazırlamak. Neye sebep olduklarını fark ettirip belediye ya da her hangi birim ise onu yanımıza çekmeli.
Hocam Uzi olmasın o? :D

Park halindeki arabama çarpıp kaçtılar. Komşular şahit, çarpan adamın plakasını da almışlar. 10 gündür bulunmasını bekliyorum. Halbusi ben arabamla hatalı bir geçiş yapsam eve varmadan ceza makbuzunu eve gönderen sistem var ülkede. Çarpan arabanın porşe jip olmasından dolayı biraz korkuyorum. Malum adam çok çalışıp milyonluk araba almış, alın teri jipe ceza yazılsın istemez. Kapital sistemde parası olana bişey olmaz.

Evet kesinlikle 🍻
1630580915782.png Uzo bu dur. Ziyan edilmesi teklif dahi edilemez.

Son düzenleme:
bize böyle bir belediye başkanı gerek...

(link)

Geri