Scudo Sports

Bisiklet yolları yapımı için bimer'e yazıyoruz.

Scudo
@cahitakin
Teşekkür ederim. Ya aslında bu şekilde birbirimizi(bu da ayrıydı galiba) düzeltelim bence sürekli. Dilimizi internet yaygınlaştığından beri baya(bayağı mıydı ?) bi bozduk çünkü.

Her şey bir tarafa da, şu devrik yazma huyumu bir türlü değiştiremedim gitti.

@vela2016 kızıyorlar sonra, tdk müfettişi diye :)

baya > bayağı
bi > bi' (< bir)
bir birimizi değil birbirimizi (< biri birimizi)

yeri geldi mi devrik yazmayı ben de seviyorum, ritmini tutturduktan sonra sorun çıkmaz bence.

@cahitakin
Benimki sevgiden değil de farkında olmadan o şekilde oluyor genelde. Yazdıklarımı sonradan okuyunca, bazen ben bile anlamakta zorluk çekiyorum. :p

Milyarlarca doları petrole benzine vermeyi sizler seviyor olabilirsiniz ama ben bu ülkede bisikletin ulaşım aracı olarak kullanılmasını arzu Ediyorum.izole bisiklet yollarına Proje çizip bu projeyi TBMM ye kadar ulastiririz. Türkiye de neden arpa kadar yol alınamıyor. devamlı birbirimizin hatalarını arayıp suratına vurma gayretindeyiz. Ülkemizin petrol ithalatı 4 tl ye yaklaşan dolar ile yapılırken milyarlarca dolar petrol benzin okul servisi minibüs tramvay parası öderken , her gün trafik işkencelerine maruz kalırken, İstanbul'un kirli havasını ciğerlerimize çekerken, bizler hala sorunu çözmeyi bırakıp imla hataları aramak ne derece doğru bunun takdirini siz değerli forum üyelerine bırakıyorum. 1 milyar dolar Türkiye için para bile değil. Bu paranın 10 katı mültecilere harcandı. Bu bir milyar dolara ülkenin metropolu olan İstanbul' un trafik sorununun büyük bir bölümü çözülür kanaatindeyim. Sadece öğrencilerin okuldan eve bisiklet ile gidip geldiğini varsaysak trafik yükü büyük oranda azalır. Her birey araç almak durumunda kalmaz. İstanbul da tramvay artık balık istifi. parası olan ya ben bunu çekmek zorunda mıyım diye düşünerek araba sahibi olup yola çıkacak. 15 milyonluk İstanbul'un 8 milyonu araç sahibi olsa belki vardır ki bizleri Hindistan trafiği yada Çin trenleri gibi ittire ittire yolculuk etme günleri bekliyor. emin olun bu günler çok uzak değil. Gelecek nesillere yaşanılabilir şehirler bırakabilmeyi temenni ediyorum.

@katlanirbisikletcantasi
2 gün önce başvuru açtım takipteyim. Ama çok umutlu değilim

Başvuru hareketleri için tıklayınız.
23.11.2016 10:12 tarihinde internet üzerinden başvuru alındı.
24.11.2016 14:54 tarihinde BİMER tarafından ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI tarafına sevk edildi.
24.11.2016 14:54 tarihinde BİMER tarafından ANKARA VALİLİĞİ tarafına sevk edildi.
24.11.2016 15:00 tarihinde ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI tarafından BİMER tarafına sevk edildi.
25.11.2016 12:53 tarihinde ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI > ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI tarafından yazışma/değerlendirme süreci nedeniyle beklemeye alındı.
Vaktim olursa Salı Günü Büyükşehir Belediyesine gideceğim.
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Her salı saat 09:00 - 12:00 saatleri arası Belediye Hizmet Binamızın 5. Katta
HALK GÜNÜ düzenleyecektir. Tüm Ankara ‘lılara duyurulur.
RANDEVU ve İLETİŞİM : Hipodrom Cad. Emniyet Mah. No : 5 Kat : 5 - Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Tel : 0312 507 2150 - 2151

hayal güzeldir, kurmaya devam edelim, işallah bizimde birgün olur...

@ahmtbag
Seyretmekle olmaz tabi. Araya girip olmaz bu diyerek insanları soğutmaya çalışmakla da bi yere varamayiz.

@katlanirbisikletcantasi
dur arkadaşım sakin sakin sakin... nereye çektiniz hemen gerilme, yazımı yanlış yorumladınız bence, polemik olmasın şimdi konu kirlenmesin. TAMAMEN İYİ NİYETLİ YAZILDI O YAZI:)

Geri