Scudo Sports

Bisiklet Ve Doğayı Seven Insanlar :)

metin suna

Üye
Tepki
39
Kısa bir aradan sonra pazar günü gerçekleştirdiğimiz Varyap Göleti gezisi oldukça keyifli geçti :) Sınavlar, bayram tatili ve havaların soğuması nedediyle turlarımıza 2 hafta ara vermiştik. Bu hafta sonu kısa bir tur yapıp arkadaşlarımızla bir araya geldik. Yaptığımız geziden bazı fotoları sizlerle paylaşmak istedim :) Bu arada ilk kez fotoğraf paylaşıyorum umarım bir aksilik çıkmaz. Buluşma yerimiz olan itfaiye kavşağındaki çay ocağında saat 9 da ekip toplanıyor hala eksikler var ama, sağdan sola doğru; gökhan,paşa, akgün abi,said ve mustafa. çok güzel bir tur oldu katılan tüm arkadaşlarıma tşk ediyorum, umarım haftaya yeni fotoları paylaşırım

• Beğen
Tepkiler: e.koprulu
Scudo
Forbidden:)

• Beğen
Metin,resimleri yükledikten sonra imageshack'ten silmişsin galiba..
Neyse ASKYSK'mi neydi ordan bakıveririz artık

Bi astro gördüm sanki:)Şu resimleri hallet de forum şenlensin aga:)

Yine olmadı:)

• Beğen
Tepkiler: metin suna
@metin suna

yapçak bişi yok dostum üzülme biz seni görünmeyen resimlerinle de seviyoruz akşam eve gidince hallederim ben:)

• Beğen
Hele şükür:)Çok güzel bir tur olmuş.Tam sevdiğim gibi dağlarda bayırlarda...Ayağınıza sağlık.

estafurullah dostum bende bayağı ugrastım ama nedense benım bısıkletın fotosunu buyuk yayınlamıs :p allah allah :))))

• Beğen
Tepkiler: -Paşa- ve H.T
emre kardeşim emek verip uğraşmışsın ellerine sağlık seni yarın gece görevde yükselme sınavına tabi tutmayı düşünüyoruz:)

• Beğen
byaa zorlansanda guzel fotoraflari upload etmeyi basarmissin:)emeginize saglik

Geri