Scudo Sports

Bisiklet üzerinde yaşanabilecek en dumur olaylar

Tepki
5
Bisiklet
Salcano
Evet arkadaşlar bu başlık altına bisikletin üzerindeyken başımıza gelen en ilginç, en komik veya en çok şaşırtan olayları yazalım:)

Scudo
Ankara Keçiörende uzun bir yokuş var. Tepebaşından şelaleye doğru iner bilen bilir. Her neyse ortaokuldayım bende çocuk cesareti tabi yaldır yaldır iniyorum yokuştan dolmuş falan solladım. Yokuşun en altında kırmızı ışıklar yanıyor, arabalar durmuş arka arkaya. Frene basıp yavaşlayayım dedim. Arka frene basmamla fren kolunun elimde kalması bir oldu. 1-2 saniye elimdeki fren koluyla mal mal bakışmamızdan sonra ayaklarımı yere sürte sürte zoraki durmuştum.

3 sene önceydi. Yaklaşık 30 derece eğimli bir yoldan aşağı ortalama 55-60 km hızla inerken burnuma büyük kara sinek kaçmıştı :)

@Sertan.Zaim

He birde daha sonra çifti 4 liraya alüminyum fren kolu almıştım. Komşumuz mümtaz abi sağolsun takmıştı da frenleri, arka bahçede iyi tutuyor mu diye denerken takla atmıştım :)

Frenin yanına gidona güzel alışveriş poşetini astım .

Bas bas eve geliyorum poşet tekere sıkış döne döne uza en son noktada zank diye frenleyip tepe taklak ol:)

Yardıma bir çift geldi sağolsun yeni bir poşet verdi:)

benimki daha manidar starbuckta kahve içen yüzlerce kişi
akrobasi yapıyorum ön kaldırmalar ters kaldırımlara çıkmalar beni izlerken
bi yokuşa çıktım hızlıca inip hareket yapacagım. arka freni kontrollü sıkayım derken sen öne asıl 3 takla at
bisiklet üstüne yuvarlansın izleyen manitalar kızlar kahkahaya boğulsun. ayağa kalk bisikleti sırtına al bir downhillci modunda emin adımlarla kaç.
buda böyle bir anımdır :)

http://s1308.hizliresim.com/1d/4/r39qc.jpg

Bir keresinde ayakkabının bağcığı çözülmüş. Yüksek tempoda gidiyordum. Aynakola bir sarılmış beni bağcık az daha ayak bileğimi burkacaktım. Sonra normalde gözlük kullanan bir insanım. Gözlüğün camları değişmesi için optikçideydi. Gözlüğü almaya giderken gözüme kaçmayan şey kalmamıştı sinek mi dersin toz mu dersin daha neler neler.

• Beğen
Tepkiler: Berk Mercancı
Geri