Scudo Sports

Bisiklet toplamak mı almak mı canyon vs s work

İade olarak ödediğiniz miktarı birebir alamıyorsunuz diye biliyorum ben bugüne kadar Almanyadan %12.5 üzerinde bir oran alamadım maalesef ama bisiklette farklı mıdır bilemem. Bir de şu var 14000 TL KDV dahil fiyat ise bu miktarın içindeki KDV 2235 TL oluyor.

Scudo
@Halilibrahim

Halil, "Yurtdışında buradaki bisiklet showroom'ları gibi dükkanlar yokmuş" gibi cevaplari kimlerden aldin cok merak ediyorum. Mesela almanyada öyle bir showroomlar varki adamlar bisikleti deneye bilmen icin ayri ayri pistler bile yapmislar. :)

• Beğen
Tepkiler: Murat B. ve boritz
@TontonCocuk En az 2 gün kalmak gerekiyor. Yoksa gidiş gelişiniz ticari bir olay olarak görünüyor bildiğim kadarıyla. Gümrükte sıkıntı yaşayabilirsiniz.

@Murat Cömez bugün Almanya'daki akrabayı aradım aynı bilgiyi verdi. Gerçekten çok iyi showroomlari varmış.
@Deniz Baklacı 4 gün kalabileceğim bir program hazırlıyorum kendime insallah.

Su an icin paranın bir kısmı hazır aslında ama kullanmış olduğum bisikleti satmadan almak peşindeyim. İse gidip gelmek icin kullanırım diye düşünüyorum. Bakalım senelik izine kadar birşeyler ayarlarız insallah.

@Murat Cömez ahahah.murat abi ingiltereden bir bisiklet forumundan aldığım bilgidir. Almanya'yı tenzih ediyorum :D

• Beğen
Tepkiler: TontonCocuk
Su an icin canyon Sevda'm ertelendi. Bisikletin grup setini güncelleyip çıkan parçalar ile jant alacağım. 2018 agustosta ins bir canyonum olacak. Fikrini patlasan tum arkadaşlara teşekkür ederim

@NKurtuldu ülkemizde s work fiyatına normal venge kadroseti mevcut olduğundan parçaları yavaştan yükseltip en son kadroset almayı planlıyorum. Yada komple bir canyon. Çocuk olacağı icin planlar suya duştu bir anda artık çocuğa alırız :)

Bisikletten anlıyorsan kesinlikle toplama yap hocam

Geri