Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

speed 3000: amortısörü kalıtesız hele kadrosu hıc ıyı degıl celık kadro vucudu yorar. mekanık fren sıstemı cabuk bozulan tutulmayan fren sıstemlerınden .vıtes tourney ıdare eder.

TDL 1200: kadro maşa iyi. altus vıtes ıdare eder. mekanık dısk fren kalıtesız olmuş. donanımına gore fıyatı cok pahalı bu bısıklet 1035 tl yı haketmıyor..

kardesım gözünü kapat bunu al gerısıne karışma :D .
aynı modelı bende kullanıyorum ve memnunum.donanımlarına ve fıyatına bak her turlu ustun bır model .

(link)

Scudo
Yorumlar için çok sağ olun.Yine bi sorunum var, şimdi de NG 450 ve CRS 600 arasında nasıl seçim yapacağımı bilmiyorum :)
Sadece carraro ismen biraz daha iyi :D

(link)
kadro boyu uygunsa bütçeni biraz zorlayıp alabilirsin çok uygun fiyatı.

Arkadaşlar yorum geldikçe kafam daha da karışıyor :D

Hangisini almalıyım çooook kararsızım şu an :D

@Yiğit Muhtar

üşenmedim araştırdım. crs600 ün maşası 80 dolar , ng450 nın maşası 40 dolar. ng450 nin orta göbek ayna kol takımı neco marka, crs600 ise shimano set. ng450 nın vıtesi simano altus düşük model, crs600 ise arka aktarıcı acera shimano bunun bir ust modelidır. ng450 nin tek artısı hıdrolık fren olması o da camurlu yagmurlu havalarda daha cok işe yarar. V fren yinede çoğu zman ihtiyacımızı karsılıyor ve hafıf.

Arkadaşlar merhaba 2 yıldır astro 240 srv kullanıyorum (4700 km yaptım işe git gel) tekerlekler biraz inceldi hantallığı yok ama artık yola geçmek istiyorum, 2000-2250 TL bütçem var 2 bisiklet arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum fuji kadrosu ömür boyu garantili ve sürüş olarak daha dik yapılı dendi, bende bel fıtığı ameliyatlısıyım. linklerdeki bisikletlerden yada fiyat yakınlığı olan benzer önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim saygılar.:)
(link)
(link)

@ilkerbilgin

sebebini açıklayabilirmisiniz bende xrs030 tiagraya karar vermiş sayılırken ?

Arkadaşlar bizim gibi giriş sınıfına bütçesi yeten kişiler için bu konunun önemli olduğunu düşünüyorum. Lütfen deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olsunlar kadro kalitesi mi? yoksa hafiflik ve malzeme kalitesi olan salcanolar mı ?

evrensel bir doğru yok, herkesin görüşü kendine. ama ben kadronun ve dolayısıyla komforun ve hatta bisikletin göze hitap etmesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Bence Salcano alın.

Açıkcası özellikler olarak değilde görüntü olarak fuji salcano markasını pek sevmiyorum birde

Arkadaşlar hafta sonu bu iki seçenekten birini alacağım lütfen yardımcı olun.

Şöyle yardımcı olmaya çalışayım parçaları zamanla geliştiririm diyorsanız fuji alın ama bisikleti uzun süre aldığım gibi kullanırım diyorsanız salcano

Zaten şartları zorlayarak bu fiyata çıktım diyebilirim, yani aldıktan sonra 1-2 sene takviye yapamam, ilk bisikletim salcano beni üzmedi ama sanki bişeyler tam değildi gibi, bu yüzden fuji daha yakın duruyor ama 1 kg kadar fark var bileşenler dışında bu çok etkiler mi yol bisikletinde ?

Salcano xrs030 tiagra bence o fujiden çok ileride salcano yu alın derim ben.Tiagra yeterli gelecektir.ayrıca 10 küsür kilo.

Avan26, ben de senin şartlarındayım ve Salcano Xrs 030 Apex almayı düşünüyorum. Tiagralı model de bence fiyatına göre öteki bisikletlerden çok daha önde duruyor. Salcano diyorum.

Sağlık durumunuzdan dolayı fuji nin geometrisi dikkatinizi çekmiş galiba. Biraz ağır ama güzel bisiklet. Fuji nin geometrisine birebir eş olmasa da yakın olan Carraro cr race 052 modeline bakabilirsiniz. Renkleri falan baya benziyor fuji ye ve ekstra olarak tiagra donanımlı. Tek sıkıntı 2014 model bir bisiklet olduğu için ağırlık bilgilerine erişemiyoruz. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
Geri