Scudo Sports

Bisiklet Tavsiye

cahitacil

Daimi Üye
Tepki
74
İsim
Cahit AÇIL
Merhabalar... Arkadaşlar daha önce 2 tane konu açtım fakat fikir değiştirdim hep. Bi öncekinde yazmıştım fikir değiştirdiğimi fakat cevap yazan olmadı.Ben de yeni konu açayım dedim. 1400, 1500 TL civarı full deore, ön-arka hidrolik disk, kilitlenebilen amortisörlü mtb bisiklet alacağım. Tavsiyelerinz ve internetten hangi siteden alabileceğimi yazarsanız çok sevinirim. Herkese iyi forumlar...
Ben sedona 761, bianchi elite düşünüyorum...

Scudo
Corratec modellerine bakmanızı öneririm. 900 liraya Shimano hidrolik disk frenli Alivio-Deore'li Corratec var Delta'da.

arkadaşa katılıyorum Corratec e bi göz gezdir istiyorsan peşinden Scott . 3. olarak sedona ya devam et

Delta bisiklette örneğin 1600 TL lik alışveriş yaptım. Ve 375 TL hediye çeki kazandım.Bu hediye çekini alışveriş yaparken fiyattan düşüp 1225 TL olarak ödeyebiliyormuyum?

Corratec Motion işini görür. Delta Bisiklet'de bulabilirsin.

Salcano yada bak istersen bu senenin modelleri gayet güzel bence

sedona 761 gerçekten çok işini görecek bir bisiklet onu öneririm yüzde 20de indirim war bence al çok memnun kalırsın

• Beğen
Tepkiler: seda ak
@halid acar

Hangi sitede %20 indirim var?

@halid acar
:( bende erdoğanlar bisikletten 781 almayı düşünüyordum. Almaya kararverdiğim gün sitelerine baktığımda 781 ve 761 serilerinin sitede olmadığını gördüm. Attığım mail e cevap stoklarında kalmadığıydı.

Geri