Scudo Sports

İptal Edildi Bisiklet Taşıma Çantası/Bavulu

Mert Esgi

Üye
Tepki
3
Bisiklet
Scott
Merhabalar,

Haziranda temelli Almanya'ya taşınıyorum. Bu sebeple uçak seyahatinde 56 kadro Scott Foil yol bisikletimi koruyabilecek bir çanta arıyorum.

Korumasının daha etkili olacağını tahmin ettiğimden hardcase tercihimdir. Ama softcase olanlar da fiyatına göre düşünülecektir.

İyi forumlar.

Scudo
Tek taşıma için o kadar para harcamanıza gerek yok derim. İstediğiniz çanta en az 1.500 TL'lik bir çanta. Herkes yurt dışından karton kutuda bisiklet alıp hasarsız getiriyor. Bir bisikletçiden boş bisiklet kutusu alın, pedallarınızı sökün, jantlarınızı sökün, hepsini kutuda istifleyin. Boşluklara kalın ambalaj kağıtları ile takviye yapın. Zaten bu tip kargolar "özel kargo" olarak taşındığı için zarar görmeden taşınıyor.

Öneriniz için teşekkür ederim.

Karton kutu beni de çok cezbediyor ama bagaj hattında göreceği muameleden çok şüpheliyim. Eğer dediğiniz gibi atılıp tutulmayacaksa mantıklı olabilir.

İkinci nokta da elimde 2 bavul+bisikletle gideceğim ve uçak sonrası bir tren yolculuğum olacak. Orda karton kutu taşımam beni çok zorlayacak.

bagajları atıyorlar,ben almanyadan 180 euro ya hard case almıştım,bildiğiniz bavul,kusura bakmayın ,almanya ya aşınıyorsanız ,orada bisiklet çeştilerinin ve ucuzluğunun dibi,biz her alışverişi oradan yapıyoruz,burada yarı fiyatına satın oradan alasını alın bence,hiç düşünmeyin bile derim,ama arkadaşın karton kutu öneriside çok iyi ,eski den öyle taşırdık bir defa kullancağınız için içine naylon köpük desteği ile sorun çözülür,zaten sizden ciddi bir kargo ücreti alacaklar...

Karton kutu kullanmaya karar verdim. İlgilenenlere teşekkürler :)

Geri