"Kaldırımda sağdan yürümeyen yayalara, sinyal vermeden şerit değiştiren otomobil sürücülerine, park yasağı olan sokaklarda ve caddelerde park eden araç sürücülerine, yaya geçitlerinde aracını durdurup müşteri bekleyen taksi, dolmuş, vb. sürücülerine, karşıdan karşıya yaya geçmesi için yapılan üstgeçitlerin altından (!) karşıdan karşıya geçen yayalara, aşırı derecede tehlikeli araç kullanan halk otobüsü sürücülerine (ki buna hiç ihtimal vermiyorum!!!) de düzenli olarak cezai yaptırım uygulanıyor mu" şeklinde farkındalık oluşturan, acımasız bir soru geldi birden aklıma... Sevgili polis kardeşlerimiz, abilerimiz! Sizlerden tek ricamız, adil ve eşit davranmanız. Yukarıda anlattığım hususlarda gerekli yaptırımları eksiksiz ve katı bir şekilde uyguluyorsanız, lütfen en ufak bir hatamızda biz bisikletlilere de müsamaha göstermeyin. Böyle adil ve eşit bir durumda yiyeceğim cezayı "Ne de olsa Devlet'imin kasasına gidiyor, ben de hakettim zaten bunu" der, gider aslanlar gibi öderim. Aksi takdirde, hakkımın tek kuruşunu bile helâl etmem, ahiret hesabına bırakırım. Bilginize...