Köpekler
Sinyal kolunun yerini bilmeyen ö..ler
Park yasağı olan yerlere çift sıra park edenler
Bisikletliyi sıkıştırmaktan zevk alan dolmuş ve otobüsler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yolun yarısına kadar çıkmış yayalar. Şansıma ki herhalde arabalar tarafından sıkıştırılmam yok. Her gün 2+2 yol yapıyorum okula git gel. Giderken güzel yokuş aşağı ama dönüş yolu ortalayarak çıkıyorum sağdaki park eden arabanın kapısı açılırsa diye arkamdan gelen müsait zamanda soldan geçip gidiyor. Uzun bir yolsa çıkarsam başıma neler gelecek merak ediyorum
Bu arada not olarak ekliyim 60bin nüfuslu bir yerden 3,5 milyon nüfuslu bir yere geldim burada nasıldır bilemem ama benim şehrimde yolu ortalayarak giderdim kimse ses etmez müsaitse geçerdi burada da her gün kullandığım güzergahta da bu şekilde iş iyi işliyor. Sizde deneyin belki olumlu sonuç alırsınız. Altınızdaki bisiklet değil Kawasaki H2 (85,300€) olsun sağdan gittikçe o adam gelir gene sıkıştırır sizi
Neredeyse sıfıra yakın olarak yanımızdan geçen araç sürücüleri Kaç defa kaza yapmama sebeb oluyordu, bir anda sol yanından gelen araç, birde biraz dalgınsanız sizin irkilmenize sebeb oluyor. Sonra siz kaza yapmışsınız, başınıza bir şey gelmiş umurlarında bile olmuyor.
Yolumu tıkayan yayalar. Arkadayım diye bağırırsam, durup salak salak bakıyorlar. Soldayım diye bağırırsan sola çekiliyorlar, sağdayım diye bağırırsan sağa çekiliyorlar
Kaptırmış yokuş çıkarken önümde duran araç, göre göre ya da bakmadan yola atlayan yaya, arkada dibime kadar girip psikolojik baskı yapan taksi sebebiyle hız kesmek ya da kenara çekmek zorunda kalmak.
bisiklete uzay mekiğiymiş gibi aval aval bakanlar, yolda giderken arabanın camından ''laaaayyyynnnntttt'' diye bağıran da......malar, dibinden sıfır geçen, sinyal vermeden hemen önünden dönüş yapan de...yolar, kulağının dibinde kornaya basan ö...üzler, gördüğü halde üzerine üzerine süren s...ırlar, ters mazgallar, son olarak ''abi bunu alacağına motor alsaydın'' diyen sevgili dostlarım