Scudo Sports

Bisiklet sürerken sabrımızı zorlayan şeyler nelerdir..

@Ahmet AKÇA

Hayır dostum ben Bafra da oturuyorum ve antreman güzergahı olarak kuzeydeki köy yollarını kullanıyorum, bafradan ne kadar uzaklaşırsam bisikletten o kadar keyif alıyorum.

Scudo
@ReşitÇağırgan

demın turdan geldım adamın bır motorla bana hadı yarısalım dedı bastı gıttı:):)

@Raşit S

eyvallah abim sagolasın:) bu yasadıklarımız bızım basımıza gelen gercekler abım:)

Edirne gibi bir yerde çift şeritli olan yolda 1 mt genişliğndeki emniyet şeridinden giderken motoruyla dibimde korna çalarak geçen hayvanlar.

@Atakan Kovancı

onlar insanlıktan nasibini almamış apaçiler...

Artık sabrımı zorlayacak bi şey olmayacak çünkü bisikleti bırakıyorum. Uzaylı görmüş gibi bakan bisiklet yolundan yürüyen hatta mangal yapan cahil insanlarla, üzerime üzerime süren minibüs şoförleriyle, yaya geçidi olmayan yerde önüme atlayan yayalarla, bir anda kapısı açılan park halindeki araçlarla, bisikletli grubun içine bilerek dalan trafik magandalarıyla uğraşmayacağım. Canımı sokakta bulmadım. Ne zaman şu ülkenin insanı biraz medeni hale gelir o zaman tekrar alır binerim

@Furkan Çınar

Senin sabir ramaga gelmis hatta tasmis ustam..aslinda bunlara inat suruceksin ve bisiklet yoluna park eden arabaya burasi bisiklet yolu buraya araba parkedilmez..bre hayvan diye bi sticer yapip yapistircaksin..bugun izledigim videodaki ruz adamlar gibi.trafik kurallarina uymayanlarin arabalarina yapistiriyolardi.boyle bi calisma baslatsak mi ne yapsak.:)

Sabrimizi zorlayanlar saymakla bitmezki. Yolda giderken arkadan korna calanlar birde son zamanlarda banami denk geliyor bilmiyorum yanimdan gecerken bowww auwww gibi aptalca sesler cikartan minik aklinca korkuttugunu sanan dingolar.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beynini sadece hamallık yaparak taşınması gereken bir yük olarak gören iki ayaklı yaratıklar. Herşey bunların başının altından çıkıyor. Kurban olayım 4 ayaklılara.

yaya.
(kabul etmedi bu kadar kisa :D)

Önünde agır agır giden kamyon vb. taşıtlara sesini çıkar(a)mayan sürücülerin cüsse farkından dolayı siz şeridi ortalayıp gittiginizde kornaya basmaları.Halbuki kamyondan daha hızlıyız ama işte o algıda seçicilik yok muuu. :)

@Raşit S

o kırmızı ben kırmızı mı :D

- mtb ile yol yapmaya çalışan iri biri olarak ters rüzgar :)
- köpekler
- ani açılan araba kapıları
- İstanbul gibi dev bir şehirde bile zaten kısıtlı olan bisiklet yollarında piknik yapan, grup halinde yürüyen, hatta yürümeyip dikilen yayalar.

Şu son maddenin fotolarını çekip koyacağım bir gün

trafıkte benı gecemedıklerı ıcın sag serıtten gıderken bana dıreksıyon kırmalarına acayıp sınır oluyorum he bıde aynı sekılde trafıkte gıderken durak olmadıgı halde yolcu ındıren otobus şöförleri ve sagına soluna bakmayan yolcular.:)

Ya gercekten kimse kusura bakmasın ama çok aşağılık şoförler var araba kullananlar arasında. Adam gözümün icine baka baka yola çıktı. Bilerek frene basmadım son ana kadar da sabrettim ve acı fren yaparak tam arabanın dibinde durdum. On frene abandım ve arka tekeri havalandırdım dengem vozulmuş gibi yapıp ayağımı sol on camurluga koydum. Sonra da bağırdım çağırdım. Ses çıkartmasına müsaade etmeden yola koyuldum.

@ArdaE

o tersten esen ruzgar adamı bısıkletten sogutur valla:)

bisiklet yolundan yürüyen insanlar ve geldiğimi göre göre önümden geçmeye çalışanlar...

bisiklet sürerken sabrımı zorlayan ilk unsur yayalar. yaya kaldırımında beklemiyorlar da yola inip tam da benim geçeceğim yerde bekliyorlar. bir de fazla miyop veya iyimser mi desem yayalar var. geldiğimi görüyorlar ama yine de artık çarparsam bir çuval pamuk çarpar mı diye düşünüyorlar yada her ne ise önemsemiyorlar. ikincisi ise, bilhassa Ankara'nın ukala, çok bilmiş, bencil otomobil sürücüleri. azıcık yavaşlayıp yol vereceklerine, doğrudan üzerime hızlanarak sürmeleri. üçüncü unsur Ankara'daki avcı dolmuş ve halkotobüsü sürücüleri. duraklara güzelce yanaşıp yolcu indirip bindirmek söyle dursun, yayalar ile aralarına mesafe koyup yolun ortasına yakın durmaları. dördüncüsü ise kadın sürücüler. o kadar bilinmezler ki, sağa sinyal verip sola dönmeleri; duygu durumlarına göre size tatlı sürprizler hazırlamaları mümkün. nadiren karşılaştığım ise, sehir dışı yollarda havalı kornalarını duyurmak isteyen ağır araç sürücüleri. evet abicim, havalı kornanız güzel, evet olsa böbrek taşlarımı döker o ses.

• Beğen
Tepkiler: Murat19
yanımızdan gecen ve anıden korna calıp bizi urkuten şöförlerede cok asırı gıcık oluyorum.

Geri