Scudo Sports

bisiklet sürerken hızlanma isteksizliği

Scudo
@CandanC

evet aslında keyif ve zevk için etrafı izleyerek bisiklet sürmek hoşuma gidiyor,rampalarda iyiyim kondisyon sıkıntım yok 50-60 km durmadan gidiyorum,

@CandanC

makinamda var köşede duruyor çabuk heves edip çabuk sıkılıyorum,tek sıkılmadığım hobim bisiklet :D

@Berke Kazankaya

Berkeye katiliyorum.

mesela gecen hafta mtb ile besiktas sahilinden gecerken berkeyi yol bisikletiyle gordum. tam bagiracaktim, berkeee diye demeye kalmadi gecti gitti birden :) yol bisikleti bu :)

@Ali Demir

Tühh keşke seslenseydin abi... :)

@alperK

Başlangıç için oldukça uygun olacaktır.

@alperK

Bunları içersen kendini daha yorgun hissedeceksin.

Hizliydin Berkecigim, o hizin ruzgarindan dolayi duymazdin. yol bisikleti cok yakismis masallah :)

sonuca gelelim; hemen bir yol bisikleti edinmeye bakin ve sizi nasil sahlandiriyor gorun :)

Richie Porte'yi tavsiye ederim, iyi domestiklik yapar, geride kalmazsınız :p

@alperK

Şeker zehirdir. Zehirlenen vücut uyuma moduna geçer. Bal yiyerek süper vücut yapmış erkek gördün mü?

ne hikmet ise 58 km 'yi durmadan gidiyorum,2 saat 45 dakika sele üstü basıyorum eğimler üstüne eğim alıyorum ,teke köyde 1 saat dinleniyorum yemek felan,dönüşe 70 km pedal çeviriyorum ,sabahtan 9 km 'yide ekleyince 137 km 'de pek yorulduğumu hissetmiyorum ,203 km sonra çakır keyf bi yorgunluk ile eve geliyorum, henüz 250 km'yi bi günde yapmadım onun ne olduğunu bilmiyorum .

@alperK

Tempolu sürmediğin için öyle hissediyorsun. Bunun iki çözümü var ya hızlanmaya kendini zorlayacaksın(ciddi anlamda zorlayacaksın) ya da hızlı giden bir gruba takılacaksın. O his 1-2 haftaya yok olacak.

Her hangi birşey yesende içsende, kendi monotonluğunu kırmadığın sürece o his yok olmayacak.

@Muhiddin K.

Arkadaşa gerek yok semtten bir apaçi bul zaten direkt yarışta bulacaksın kendini :D :D

Antrenman arkadaşı şart. Normalde 25 Km ortalama yaptığım parkurda eski bisikletçi bir ağabeyimle aynı yolu 32 ortalamayla bitirdik.

Geri