Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bisiklet sevdam kapuzla başladı :)

mustafa akman

Forum Bağımlısı
Tepki
3.617
http://www.ailedergisi.com/wp-content/uploads/sa%C4%9Fl%C4%B1k9.jpg

neyin nereye varacağını kimse bilemez dostlar
Allah ne nasip eder bilemeyiz

http://www.ufosirius.com/wp-content/uploads/2010/10/firavun.jpgsarayını karıncaya kaptırdı

zalim denilen bir ülke hayırlı bir de yapabilir bosnalı insanların kurtarılmasına ön ayak olur
http://brownread180.wikispaces.com/file/view/uncle-sam-b_s.jpg/44310841/uncle-sam-b_s.jpg

müslüman denilen bir ülke dindaşlarına eziyet edebilir
http://www.gaste24.com/image/haber/2010/08/25/Resim_1282722651.jpg

konu siyasete dalmasın

kısmet bu
spora aikido ve koşu ile 2 yıl önce başladım
çok keyif aldım
hala da bu sporları unutmuş değilim
ajandamın bir yerlerinde yazılı bekliyorlar

geçen haziran ayında hanım benden karpuz istedi
manav 600-700 m kadar uzaklıkta
arabayı çalıştırmaya deymez
yürüyerek gitsem karpuz taşınmaz
ellerim acır vs vs
oğlan baktım bahçede bisiklet biniyor
24 cant

atladım gittim

bir kaç gün sonra tekrar
aaa
bu ne güzel iş yaa
akşamları
bisikleti çalıp sahile inmeye başladım
koşu ve AiKiDo ya zaten ara vermiştim
derken floray saray burnu
o bisikletle

bir gün karpuzcu eve sipariş getirdi
içeride beni gördü
"çocuk bisikletine binen abim nasılsın demez mi?"
haydaa ne olacak şimdi
bisikletten keyif de almaya başladım

forumu tanıdım o ara
keyifli dostluklar
menfaatsiz muhabbetler
...
öneriler
öneriler

en sonunda bir gece
sevgili dostum abidin"e konuyu açtım
dedimki
"ikinci el bir bisiklet alacağım"
ya bizim anahtarcı bir emektar bisikleti satıyor demez mi
http://www.bikecult.com/works/archive/07bicycles/motobecaneJSrs.JPG

250 tl
tertemiz
yedek lastikler pompa
sıfır lastik
araba askısı

dedimki galiba bu kader
iyi bir kader
aldım gitti

şonuçta
eğer beni gördüyseniz
forumda tanıdıysanız
hikayem budur

acaba sizin hikayeniz nedir?
:)

Scudo
Güzel bir hikayeniz var gerçekten :D
Benim yaşım 17.Bisiklet sevdamda 2-2.5 yaşında bisiklet sürmeyi öğrenmekle başladı.Bisikletlerimin jantları yamulurdu hep.Sonra babam birgün birisinin yanında benden ötürü bizim oğlan kaldırımları dağ yapıyor deyince bende evet dedim.Ben bir mtb kullanıcısı olmalıyım :) bir süre profesyonel uğraştım ama çok kısa bir süre :) sonra bıraktım.ama hergün 30 km yol yapar güneşin doğuşunu izler okuluma öyle giderdim.Şimdi yapamıyorum çünkü ANkaradayım :(

6 ay kadar önce Sigarayı bıraktım .Öyle böyle değil günde 2 paket içiyordum.Tam kafayı oynatmak üzereyken aşağıda oğlumu bisiklete binerken gördüm.İndim yanına biraz uğraştım ama olmadı bisikleti fazla küçüktü:))Kızımın bisikletini çıkarttım ileri geri derken baktım kafam dağılıyor sakinleşiyorum.Gece sigara krizi gelip uykum kaçıyordu,atladığım gibi bisiklete saat kaç olursa olsun kafam dağılana kadar geri dönmüyordum bazen sabaha karşı 3-4 bile oluyordu.1 ay sonra netten 2. el bi kron 1000 aldım ve sanırım bu noktadan sonra 2 teker bağımlılık yaptı artık sigara içmiyorum ama yeni bağımlılığım bisiklet.

@mustafa akman

Foto daki bisikletin aynısını Bağcılar-Bakırköy yolu üstünde bir direğe zincirli olarak görüyorum.Sizin bisiklet olabilirmi?

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Hikayeler süper gerçekten .... Birde benimkisini dinleyin ;

Aslında ben sporu seven yapmaktan hoşlanan bir insan değilim ... Ve 5 yaşında bisiklet kullanmayı öğrendim ardından 6 yaşında babam motosikletinin deposuna oturtup olum kullan ama bizi sakın düşürme derdi gaza az bas diyip bana koca motorun gidonunu tutturup kullandırırdı... Bacaklarım depodan sarkardı... Ben yaklaşık 18 yaşıma kadar hep motosiklet kullandım ve arada nadiren bisiklete binerdim hiç aklıma bisikletle de birgün sahile iniyim demek gelmezdi... istanbulda oturuyorum...
Aradan zaman geçti birgün babam çok kuvvetli 1200 cc 135 hp beygirlik canavar bir motorla geldi ... Ama bana motosikleti kulladırmamaya ve hatta buna binme bu çok tehlikeli demeye başladı... Ardından ben o motora binememenin hırsıyla ondan her red cevabı aldığımda bisiklete binip gezmeye başladım ... Bütün istanbul bitmişti artık ... Birde baktım ki çok garip ama sıcak bir çevrenin içine girmiş buldum kendimi... Xt , Avid lafları dolaşıyordu ortalarda fox maşalı bisiklet gördüğümüz zaman derin nefesleri birlikte çeker olmuştuk ...

Sonuç : yemeyip içmeyip bisiklet parçasına yatıran ve mtb bisiklet kullanımını yaşam biçimi haline getiren birisi olmuşum...
Uludağ üniversitesinde bisiklet grubu grup onlarla 10.000 - 20.000 km yi devirmişim...
Çeşitli projelerin içinde kendimi bulmuşum

Ama motosiklete binmeyi çok özledim ... Açıkcası bisikleti satıp motor almak çok mu kötü ya da şu içimdeki bisikletime olan aşkı ya dinderemezsem de pişman olursam korkusunu yaşamak beni öldürüyor... Saygılarımla okuduğunuz için saolun

Neye niyet neye kısmet derler ya..
Bende mecburiyetten başlamıştım. okul harçlığım için gazete dağırmak zorundaydım.birinin hayrına verdiği hurda bisiklet ile 3 sene gazete dağıtıp liseyi bitirdim. Her sabah saat 6 dan 7:30 a kadar antreman:)
ardından ihtiyacım kalmayınca biskleti hurdacıya satmıştım. ve sonradan anladım bana para haricinde neler kazandırdığını.
Trekking ve outdoor u sevdiğimden her aktivitede herkesden 100mt önde oluyorum:)sonrasında yaptığım zor parkurlar&zirvelerde diğerlerinden çabuk yorulmadığımı farkettim. Ardından taekwando ya balşayınca kondisyonumun diğelerinden farklı olduğunu gödrüm. önce bunu kaybetmemek için koşuya başladım. ardından en bu eforla neden daha fazla yerler gezip görmeyeyim dedim.bu iki ihtiyacımı karşılamak için
7 sene sonra yani geçen sene tekrar bir scott alıp yeniden merhaba dedim.3 ay içinde toparladım kendimi.
Araba kullanmayı zaten sevmediğimden şimdi otobüs+scott,vapur+scott,tren+scott(uçak+scott u da bu sene deneyeceğim ) outdoor ihtiyacımı karşılıyorum:)
tabi işe gidip gelmelerim hariç.

Öykünüz de çok güzel, bisiklet te.

Benim bisiklet sevdam birden bire başladı. Aslında çocukluğumda kötü hatıralar vardı bisikletle ilgili. 2-3 yaşlarımdaki bisikletimi saymazsam, ilk-ortaokul yıllarımda, babamın gazeteden kupon toplayarak aldığı bisiklet ilk bisikletimdi. Hiç yüzümü güldürmemişti. Montaj yapan bisiklet tamircisinin hatası olacak pedal iki gün sonra yalama olup düşmüştü. Onu hallettik derken zinciri koptu, orası bozuldu, şurası bozuldu yaptık . Babamsa bunlarda biraz da benim dikkatsizliğimin payı olduğunu düşünür ve ben buna üzülürdüm.Derken bir kaza geçirdim maşası kırıldı. Şimdi düşünüyorum da kadrosu benim için büyükmüş bir kere, ağırmış ve kalitesiz malzemeler varmış üzerinde.Kendisi hala kırık maşasıyla çatı katında durur, yılların hatırası hala her gördüğümde hüzün verir.

Oysa babamın 3 bisikleti vardı, kendimi bildim bileli kullanıyordu ve birine bir kez birşey olduğunu görmemiştim.

O maşa kırıldıktan sonra da nedendir bilmem yıllarca bisiklete binmedim. Taaa ki eşimin memleketine gidip te, onun isteği ile memleketinde komşularından ödünç birer bisiklet alıp bisikletle gezene kadar. En son geçtiğimiz haziran ayında birden karar verdim. Ofisteki arkadaşımla internetten bisikletlere bakmaya başladık. Bisiklet hakkında fazla bilgim yoktu ama araştırdığım kadarıyla bir mtb aldım. Kullanmak çok mutlu etti beni. Bisiklet gezileri sayesinde tanıdığım güzel insanlar, mutluluğumu ve bisiklet sevgimi daha da arttırdı. Bizi işe götürüp getiren servisi bırakıp işe de bisikletle gidip gelmeye başladım ki bu hergün işe gidiş gelişimi bir şölene çevirdi. Zamanla performansım da arttıkça kendimi daha dinç hissetmeye başladım.

Son olarak haziranda aldığım bisikleti kardeşime verip kendime yeni bisiklet aldım. Ara sıra da kardeşim ve babamla bisiklet gezileri yapar olduk. Sonra eşime de aldık. Böylece hep beraber geziler yapmaya başladık. Forumda tanıdığım arkadaşlarımla da yaptığımız turlar bana sevinç, heyecan ve mutluluk verdi. Şimdi ise baharı iple çekiyorum...

Geri