Scudo Sports

Bisiklet seçiminde yardim!

bohemabi

Üye
Tepki
7
İsim
Cemil A.
(link) --- (link) --- (link) ----
yardımınızı istiyorum işin üstadları burda daha öncede böyle bir konum olmuştu fakat bütçem bu ve şimdi kesin almayı düşünüyorum mtb ya da şehir bisikleti maks 600 tl hocam yardım edelim.en iyi ürün o fiyatlara görüşünüz varsa dahada iyi olabilir

Scudo
site içinde btwin rockrider 5.1 için güzel yorumlar okumuştum.. pek bilgi sahibi değilim ancak fiyat performans değerlendirmesinde bunlarda aradığını bulabilirsin.

(link)

(link)

@Osman Almalı
uygun fiyat btwin hiç duymadım nasıldır acaba klasikleşmiş markalardan değil.

BTWİN hakkında okuduğum yorumların %90'ınında olumlu.. Kendim henüz denemedim o nedenle bilgim yok..

Btwin Decathlon firmasının ürettiği bisikletlerdendir. Fiyat olarak uygun donanımları da genelde fiyatına göre güzel oluyor. Bazı kadrolarda ömür boyu garanti veriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Angell ve ayazefe
şehir veya dağ bisikleti demişsin.eğer araziye girmeyeceksen dağ bisikleti almanın bi numarası yok.ayrıca 600 liralık dağ bisikletiyle araziye girsende başını ağrıtır sürekli.bence şehir bisikleti alman daha mantıklı.600 liraya gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir şehir bisikleti yok fakat bütçeyi arttırabilirsen carraro sportive 224 modelini tavsiye ederim.dağ bisikleti olarakta tavsiye vereyim nede olsa bisiklet bir hobi teknik açıdan ziyade aklına yatan önemli btwin modelleri fp ürünleridir memnun olmayan görmedim.

Geri