Scudo Sports

Bİsİklet seÇİmİmde yardim eder mİsİnİz?

Tepki
0
Merhaba arkadaŞlar...

Ben kocaelİ İlİnde İkamet etmekteyİm ve kamu kuruluŞunda memur olarak gÖrev yapiyorum. Bİsİklet bende ÇocukluĞumdan berİ Özlemİmdİr ve artik bu Özlemİmİ hayata geÇİrme zamani geldİĞİne İnaniyorum. Evİm İle İŞyerİm arasi 13(onÜÇ) km. Servİsİ kullanmayip bİsİklet İle gİdİp gelmek İstİyorum. LÜtfen bana yardimci olur musunuz?

27 yaŞindayim. Boy 1,78- kİlo 85 ne yazik kİ :))

benİm İÇİn fİyat ortalama 1200 lİra olabİlİr. Ama dersenİz kİ bİraz daha Çik Çikarim. Yeter kİ saĞlam bİ bİsİklet olsun..

Şİmdİden tavsİyelerİnİz İÇİn Çok teŞekkÜr ederİm.

Scudo
Yol durumuna göre amortisör gerekli mi değil mi ona karar verin. Şehir ile fitness bisikletleri size uygundur.

Merhaba Bertkant Bey foruma hoşgeldiniz ,
Anladıgım kadarıyla pek dağ parkuru düşünmüyor iseniz sizin için en mantıklısı şehir bisikletidir . Ben bütçeniz civarında birkaç tane bisiklet paylasayım :)
Salcano
(link)
Carraro 227
(link)
Carraro 225
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
Merhaba aramıza hoş geldiniz.Öncelikle nerede süreceğinizi belirtirseniz ona göre öneride bulunabiliriz. Öneride bulunmadan önce bütçenizin birazını kask,ışık... gibi temel ihtiyaçlar içinde ayırmanızı tavsiye ederim. Bozuk yollarda taşlı... gibi yollarda mı süreceksiniz yoksa asfaltta mı?

bisikleti asfalt zeminde kullanacağım. gerçekten o kadar heyecanlıyım ki bu spora başlayacağım için. çünkü işyerimde öğlen yemek arasında kondisyon salonuna gidiyorum. 1 saat kadar spor yapıyorum. ama artık kondisyon salonunun içinde spor yapmaktan çok sıkıldım. ben severek spor yapmak istiyorum. bakalım neler ile karşılaşacağım.

Geri