bisiklet seçimi

Tepki
73
İsim
Saygın Yılmaz
Bisiklet
Merida
evet beyler herkese selamlar. ikinci el bulamadığım için şu sıralar sıfır bisikletlere bakıyorum. geçen hafta haşim işcan'a gidip fiyatlara baktım biraz. bütçem kısıtlı olduğu için ucuz modelleri inceledim. haşim işcan'daki esnaftan aldığım fiyatları yazıyorum:

Salcano Sl-500 trekking - 350 ytl
Salcano Ng-600 - 350 ytl
Salcano Dh-223 - 220 ytl
Bianchi leopard - 300 (bu model çok eskidi sanırım)
Bianchi scorpion - 300 ytl

bu modelleri nasıl buldunuz? pek kaliteli şeyler değil tabii ki de, öyle biraz spor olsun diye kullanacağım çok profesyonel birşey aramıyorum.

bir de en son dükkanlara bakınırken bir eleman yaklaştı yanıma, abi bisiklet alacaksan bunu öneririm kesinlikle sana garanti ediyorum dedi. şimdi tabii esnaf bu malını kötüleyecek hali yok ama sizden de duymak isterim. adamın bahsettiği bisikletlerin markası field'dı. alman markası olduğunu ve çok kaliteli bisikletler ürettiğini söyledi. internette araştırdım fakat alman olduğuna dair bir iz bulamadım. sizin bu konuda bir bilginiz var mı? fiyatları da çok uygun çünkü. disk frenli field marka bisikletler 325 ytl.

bir de castello vardı eskiden benim çocukluğumda, bir arkadaşta vardı ona özenirdik hep ondan ödünç alırdık. noldu ona? hiçbiryerde göremedim.

Scudo

çağatay_çankaya

Forum Bağımlısı
Tepki
789
Bisiklet
Sedona
abi bende castello kullanıyordum bir zamanlar.bisiklet bayağı ağırdı ama sağlam bisikleti.bisiklet hakkında tek bir yorum yapıyorum..iki yada üç yıl kullandım bir defa olsun.fren telleri kopmadı..bende ayı şekilde senin gibi bütçe kısıtlı salcano dh 223 düzde iyi kaçamıyo. onu biliyorum...bende senin gibi salcano ve bisanlara bakıyorum..hayırlısıyla üniversiteyi bitereyim.bi trek alacam valla...

BF Okuru

Üye
Tepki
65
valla kimseyi kötülemek istemem ama disc frenli bir bisiklet 325 kaat ise alman olamaz:D

büyük ihtimalle piyasaya yeni çıkan bir istanbul malı bisiklettir..

başlangıç için ise dostum ng600 iyi bir başlangıç olabilir derim..baktığımızda fiyatlar aşağı yukarı aynı..ama dediğim gibi bütçende buna göreyse ng 600 hafif kardosuyla sana başlangıç olarak yetecektir diyorum..

çağatay_çankaya

Forum Bağımlısı
Tepki
789
Bisiklet
Sedona
saol yaa bende düşünüyorum.orta halli bir bisiklet almayı.NG600'e bakacam

Tepki
7
@çağatay_çankaya

kardeş çift amatsör almda çok ağır oluyo weletler ama bisan modellerine bak sonrdan üstünde sen oynayabilirsin eğer salcanoda karar kıldıysan bütçen için çok uygun bizim arkdasda bakyo şimdiden hayrlı pedallar kardeşim...:)