Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet seçimi

Tolga Yücel

Forum Demirbaşı
Tepki
324
Bisiklet
Salcano
Merhabalar.. 18 yaşındayım 1.82 boyum 70 kilom var.. elimde bianchi magnum var satıp üstünede para ekliyip birşeyler düşünüyorum ama karar veremiyorum yani trek veya sedonada aklım sağlam bir bisiklet ve verdiğim paranın değerini vericek bisiklet arıyorum vites olsun hafiflik olsun sürüş keyfi olsun.. ayrıyetten bisiklete karşı çok isteğim var ve iyide bakarım,tavsiyelerinizi bekliyorum.. 1.500tl bütcem var şimdiden teşekkürler iyi forumlar..:) :)

• Beğen
Tepkiler: Selim Esener
Scudo
bianchi magnum kullandıgına göre mtb istiyorsunuz.Pazarlıkla eğer sedona 781 alabilirseniz çok iyi bir seçim yapmış olursunuz bence :)..

• Beğen
Tepkiler: Tolga Yücel
aldığımda tam almak istiyorum :) hani senelerce kullanıcam ve memnun kalıcağım bir bisiklet.. mtb bisiklet alıcam

Öncelikle bisiklet işi bir virüs gibidir hiçbir zaman son yoktur.
Bugün 1500 e alırsın 2 sene sonra batmaya başlar daha değişiğini daha yenisini istersin , göz zevkinde değişir beklentilerinde :)
zaten böyle olmasaydı bukadar adam biraraya gelmezdi :rolleyes:

kalite-hafiflik-marka-en iyisi gibi kavramlar bütçeni etkileyen şeyler o yüzden hepsini birarada malesef bulamazssın.

1500 tl yaklaşık 700 euro yapıyor buda seni orta segmente atar orta derece sıfır bir mtb alabilirsin.

markalar malum bunların o fiyat aralığına düşen modellerinin özelliklerini yanyana bir kağıda yaz böylece herkonuda karar vermen daha rahat olur.

sezona girişide beklersen iyi olur yeni sevkiyatlar nisan gibi gelir.!

bol pedallı günler dilerim.:in:

@serkkan
Her ne kadar hepsini bir arada bulamasamda kaliteli bişey istiyorum :rolleyes: bisikletime sadığımdır virüs olduğunu taa küçüklüğümden beri biliyorumm :D :D marka tavsiyelerinizi alabilirim üstadlardan şimdiden teşekkürler iyi forumlar dilerim..

Evet bende serkan beye son derece katılıyorum bisikletimi alalı 2 ay oldu ancak parça degısımıne basladım bıle gercekten de hıc bıtmıyo yanı.İlk alıcagın bısıklet gercekten onemlı bencede.Eger ılk secımınde kadroyu daha cok onemseyıp, bır secım yaparsan daha ıyı olur.Componentlerın degısımı senın ıcın daha kolay olur sonra.

• Beğen
Sedona yerli ama profösyonel, verdiğiniz paranın karşılığını alırsınız.hem de yerleşikbi marka 700 serisinden bütçenize göre bir bisiklet bence çok iyi olur.hem de hafif.Serkkan beyin dediği gibi artık bisiklet size iyi gelmez ise parçaları geliştirirsiniz.Sonuçta kadroları çok iyi.iyi sürüşler

• Beğen
dağ bisikleti arıyorum evet.. Sedonayı araştıracağım herkeze teşekkür ederim :) ama tavsiyelerinizi alabilirim tekrar.. iyi forumlar

@Tolga Yücel

sedona 751 yada 741D ye bakmanı tavsiye ederim bütçen müsaitsa 761 çok iyi gider.
(link)

• Beğen
Trek sağlam diyorlar ama öneren yok :)

@Tolga Yücel

Sedona , Carraro veya Trek bunlar güzel bisikletler
Bu dediklerimden seçebilirsen pişman olmazsın kanımca

Sedona
741D , 751
(link)

Carraro
473 H RACE 27V
(link)

Trek
TREK 4300 D
(link)

• Beğen
@Yunus YILMAZ
tavsiyeleriniz için çok teşekkürler değerlendirme menüme eklendiler.. iyi forumlar dilerim

Aslında bisikletinizi toplayabilirsiniz istediğiniz parçalarla, bilmem bana daha mantıklı geldi :D

@Serbay Akar

bisiklet ile bilgim o kadarda ileri olmadığı için piyasadaki adamlar beni yiyebilir :) tanıdık üstad olmadığı için toplu alıcam para desteği ile bisikleti iyi bir hale çevireceğimi inanıyorum ve bisikleti üniverste sınavını kazandıktan sonra almaya karar verdim.. yazın fiyatlar ineceğinden dolayı.. iyi forumlar dilerim herkeze

sözüm meclisten dışarı ben bu fiyat düşsün de öyle alırım mantığını pek anlayamıyorum :)
atıyorum 600 liralık bisiklet 550 ya da 500 liraya düşecek, şu an ocaktayız hazirana kadar 6 ay geçecek ve bisiklet kullanmayacaksınız..
6 ay bisiklet kullanabilmek için ben 50 ya da 100 lira verebilirim açıkçası..
sadece bisiklet değil, elektronik ya da başka şeyler için de insanlarda bazen bu mantık oluşuyor ama fiyatı düşene kadar almak istediğiniz şeyi kullanmıyorsunuz.
tabi bunlar benim fikrim
saygılar ;)

Trek dünya çapında kendisini kanıtlamış bir markadır Sedona Carrraro Trek arasında seçim yapmak gerekirse bende Trek derim.Trek in alt modellerinin fiyatları da kadro kalitesiyle orantılı olarak daha yüksek sadece donanım ve güzel görünmesi değil sağlamlığı da önemli

• Beğen
Geri