Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet seçimi

Liverbird

Üye
Tepki
0
Selam arkadaşlar, biraz önce Sirkeci'den geldim. Bianchi Hunter alacaktım fakat ellerinde kalmamış o yüzden elim boş döndüm. Ama her şeyde bir hayır vardır. Biraz daha araştırayım dedim karşıma burası çıktı iyi ki de çıkmış. Gerçekten çok güzel bir site.

Benim alacağım Hunter çift amortisörlü bir bisikletti fakat anladığım kadarıyla çift amortisörlü olması iyi değil sanırım. Bilinçsiz kullanıcı olarak daha iyi olduğunu sanıyordum.

Benim boyum 1.81 kilom 63 Bisikleti genelde dolaşmak ve spor yapmak amacıyla kullanacağım. Kullanacağım yollar daha çok düzgün bisiklet kullanımına uygun yollar ama arada bir dağ yollarında da kullanabilirim. Bütçe olarak da yaklaşık bi 350 ytl ye kadar falan düşünüyorum. Bu özellikleri gözönüne alınca benim ne tür bir bisiklet almam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de çift amortisörlü olması hakikaten kötü mü öyleyse niye?

Scudo
valla arkadaşım bende yeni sayılırm ama örendim kadarıyla açıkliim

arka amortisörlü olursa

1- ağırlık fazlalaşıyor
2 -pedala olan uzunluk deiştiği için (zıpzıp zıplarken) daha fazla güç tüketiyorsun

valla bunları örendim beeen:D eksikse tamamlayın bende örenmiş olurum

Çift amortisörden uzak durun :). Skull_mrt'e ek olarak 350 YTL civarlarında alınabilecek bir çift amortisörlü bisikletin amortisörlerinen hayır beklemek zaten hata olur. Performans getirmek yerine, verimden götürür.
Geri kalanı için forumda daha önce açılmış konuları inceleyin, her birinin kendi içerisinde apayrı bir hikayesi var :).

halil abi skull_mrt deme yaw mert de:D kaldıralım aramızdaki bu resmiliği:D

@HaliliOzturk

Aradım ama pek bulamadım açıkçası verdiğim bilgiler dahilinde bir kaç model ve fiyat verebilirseniz sevinirim.

Ezberimde model ve fiyat yok. Ancak bu fiyat aralığında Delta Bisiklet'in sattığı Drag'lar, her köşe başında bulunan Salcano'lar bakılabilir. Araştırma yapması sizden, yorum ve seçim konusunda yardım bizden ;). Tabi ondan sonra satın alıp keyfini sürmesi yine sizden :D.

bide ek olarak alacağın bisikletin kadrosunun aluminyum olmasına dikkat et.Orta amortisörlü bisikletlerden uzak dur,çünkü düz yolda pedal çevirirken az da olsa sürekli yaylandığı için enerjinin yarısını boşa gidiyor.sadece maşadaki amortisör yeterli bence.ek olarak ta çift amortisörlü bisikletler çok ağır olur.

Araştırdıktan sonra şöyle bir liste çıktı karşıma herhalde bunlardan birini seçeceğim

Drag One 180 euro
Drag Grizzly 230 euro
Drag Ontario 250 euro
Trek 3700 240 euro

Diğer markaların en ucuz modelleri bile sanırım bunlardan pahalı o yüzden onlara pek bulaşmıyorum şimdilik

Selam,Drag Grizzly yaklaşık 2 hafta kadar önce(tüm daha üst seviye bir bisiklet alması yönündeki ısrarlarıma rağmen) kuzenim satın aldı Delta Bisiklet'ten.Senin belirttiğin kullanım koşulları ve fiyat seviyesi için uygun ve nispeten sürüş zevki açısındanda tatminkar bir bisiklet.Tabi sadece sürüş ve zevk amaçlı kullanım için.Daha ileri düzeyde arzular besler ve beklentilerin artarsa buna karşılık veremeyeceğide aşikar.

Geri