Scudo Sports

Bisiklet Seçimi Yardım

Tepki
0
Bisiklet
Mosso
Herkese merhaba. Bisiklet sporuna yeni başlayacağım ve kullanımım şehir içi ve hafif engebeli yerler olacak. Aşağıdaki bisikletlerden birini almayı düşünüyorum. Dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? Ya da bu modeller dışında bir tavsiyeniz var mı? Herkese iyi geceler.

*CARRARO SPORTIVE 224 28 JANT 24 VİTES ŞEHİR BİSİKLET 2016 MODEL

*MOSSO 2016 MODEL LEGARDE 1624 V ŞEHİR BİSİKLETİ

Scudo
Carraro dan verdiğiniz modelden alıcam cross bisikletidir şehir içi ve hafif engebe için uygundur ön amörtisörlüdür. Bu 224 hidrolik disk fren istersen 225 vardır. Fiyatı 224:1000 225 ise 1500 liste fiyatı ama satıcıya göre değişir

• Beğen
Tepkiler: ilkay347893
Bütçem 900 tl ydi. Fakat araştırdıkça 1.100 tl ye kadar çıktı. :) carraro 224 ve 225 arasında sanırım belirgin fark fren sistemi. Bunun dışında benim farketmediğim önemli bir fark var mı? Hidrolik olması bu tür bisikletlerde önemli bir artı mıdır? Genelde mtb ler için önerdiklerini okudum. Mosso ile ilgili de fikirlerinii duymak isterim. Desteğiniz ve ilginiz için teşekkürler.

Merhaba, ben de bir tavsiye alsam. Bütçe 400-450. aşağıda birkaç model buldum ama bilenlerin fikrini alalım yinede, haftada 1 bilemedin 2 gün, günde birkaç saat binilecek.

(link)
(link)
(link)
(link)

Arkadaşlar iyi günler grubu uzun süredir takip etmekteyim ancak yeni üye olabildim...Bisiklet tercihi konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
İlgilendiğim bisikletler

1)kron tx 450 shimano altus vites sistemli disk fren ve kilitlemeli ön amortisörlü

2)Sedona İstanbul 2015 serisi üzerinde sram via gt 2x10 vites sistemi var

3)Carraro sportive 225 veya 227

ve diğer önerilere açığım şimdiden teşekkürler...

Geri