GhostRider_17
Üye
- Tepki
- 25
- İsim
- Doruk
- Bisiklet
- b'Twin
Herkeze merhaba ben Canakkale'den Doruk. Suan elimde 5 ay once decathlondan aldigim rockrider 500 var. 623 km olmus aldigimdan bu yana sadece orta gobegi dagin ortasinda dagittim ve sonradan degistirdim . Merak ettigim su, yine decathlonda rockrider 500s'i gördüm bana gayet mantikli geldi sert arazi icin . bazen kapali yolda Ama cogunlukla asfaltta suruyorum yokus cikislari ortalama 15 inisler maximum 63 oluyor.
Gecen gun cok fazla asfaltta surdugumu ve neden yol bisikleti almadigimi dusundum. Soyle bir durum var dumduz asfalt olmasina ragmen arada kamyonlardan dokulen kurumus topraklar , cimento arabasindan yola savrulan birkac yerde olan sertlesmis cimento aklima geldi ve bu fikirden biraz sogudum ama suan nedense istiyorum ikilemde kaldim anlayacaginiz.
Ve bazilari devamli kambur durmanin zor oldugunu falan soyluyor
Simdi benim aklimda 3 bisiklet var bunlardan hangisini almaliyim sizce ?
1-B'twin rockrider 500s ((link)
2- Triban 3((link)
3-Fit 3 ((link)
Yardim ederseniz sevinirim kisaca yol bisikletinemi geceyim, 2. Bir dag bisikletimi alayim konusu oldu bu
Bu arada 4-5 nisanda herkezi canakkaleye bekliyoruz
Gecen gun cok fazla asfaltta surdugumu ve neden yol bisikleti almadigimi dusundum. Soyle bir durum var dumduz asfalt olmasina ragmen arada kamyonlardan dokulen kurumus topraklar , cimento arabasindan yola savrulan birkac yerde olan sertlesmis cimento aklima geldi ve bu fikirden biraz sogudum ama suan nedense istiyorum ikilemde kaldim anlayacaginiz.
Ve bazilari devamli kambur durmanin zor oldugunu falan soyluyor
Simdi benim aklimda 3 bisiklet var bunlardan hangisini almaliyim sizce ?
1-B'twin rockrider 500s ((link)
2- Triban 3((link)
3-Fit 3 ((link)
Yardim ederseniz sevinirim kisaca yol bisikletinemi geceyim, 2. Bir dag bisikletimi alayim konusu oldu bu
Bu arada 4-5 nisanda herkezi canakkaleye bekliyoruz