Scudo Sports

Bisiklet seçimi kararsızlığı

Scudo
@türker22

İşte Murat beye göre inemezsiniz bana göre yayan zaten söyledim ben. Siz 3 bisiklet koyunca heralde bu süspansiyonu rock shox dağ koşulları için yapmıştır dedim ama mail attım sordum harbiden arnavut kaldırımlar içinmiş.

@Gökhan K.
Sen önce hangi bisiklet ne ise nerede yarar onu ögren, ondan sonra benimle dalga gec olurmu. Bana bir soru sordun ben de cevap verdim ve ayni soruyu ben de sana sordum ama adam gibi cevap alamadim.

@türker22

Sahsen ben sizden özür dilerim, inanin maksatim sadece fully hakkinda size bilgi vermekti. Tekrar özürdiliyorum.:saril:

@Murat Cömez
Siz soruma cevap vermedinizki ben binmem hiçbirine dediniz ben size bu 3 bisiklete biner misiniz demedim ki binmek zorunda olsanız downhill için hangini seçersiniz dedim.Tabi siz ben bunlara binmem deyince bende vardır bir bildiği heralde deyip yayan inmeyi seçtim.

@Gökhan K.
Bak önce yazdigimi dogru oku ondan sonra bir sey yaz.

Burada binmem nerede yaziyor bana göster. Aksine senin istedigin cevabi vermisim " ben hic birini secmezdim diye yazdimisim. Inan bisiklet konusund tercübe kadar dogru okumakta da fayda var diye düsünüyorum.;)

Iste senin sorun...
Gökhan K. demiş ki; ↑
Onu bunu bilmem de mantıkta muhakeme esastır şimdi çözümlemeye geçelim.1. mesaj da 3 tane bisiklet var ve bunlardan 2 tanesi hardtail kadro 1 tanesi de full suspansiyon burada anlaşılmayan bir şey yok umarım.Şimdi biz bu 3 bisikleti kullanmak zorunda olsak downhill için hangisini seçeriz konu bundan ibaret.

ve benim cevabim...
Evet konuyla alakali degil ama ben olsam downhill icin hicbirin secmezdim, cünkü bu bisikletlerlen downhill yapacak kadar aklimi peyir ekmekle yemedim. Peki sen hangisini secerdin?
Eger fullyleri diyeceksen, lutfen o bisikletin neyine güvenerek onu secerdin ögrenmek istiyorum.

(link) bisiklet budur arkadaş alıcam bunu ama pişti olmayayım diye salcano nirvana alıcam.

@Murat Cömez

Şimdi biz bu 3 bisikleti kullanmak zorunda olsak downhill için hangisini seçeriz. Soru bu işte murat.Soru bunları seçmeme olasılığı içermiyor doğru okuyorsun ama anlamıyorsun orada bir problem var geç oldu normaldir dinlen biraz acelesi yok ben arada geliyorum zaten okurum cevabını.Ama unutma soru seçim yapman. Yapmaman değil hadi bakalım iyi çalışmalar sana.

O bu değilde Denizin 'Salcanodan uzak dur çok uyduruk bosveer' demesi çok gücüme gitti görüceksin salcano XRS 001 DURA-ACE'le tour de france a katılıp sarıları giyeceğim.Doping yapar mıyım hiç belli olmaz.

Senin gibilere ben gülüyorum, sen o sruyu sordun evet ama ben hic biri dedim.
Simdi geleim murat demene...
  1. Farkindaysan ben senin sinif arkadasin degilim, sen benden 11 yas büyük olsaydin ben sana gökhan demezdim. (bu tabiki terbiyeden leri gelir)
  2. Senin gibi fully hayali ile yasayan kisilere ben anladigi kadar cevap veririm. (bu arada cube'yi al kimseyle pisti olamsin:D)
  3. Su an ben sana aksamdan beri gülüyorum ve sen de decathlona sinir oldugun kadar su anda sinirden kendi kendini yiyiyorsun...:D:D:D
  4. Konu sahibinden özürdiledim ve sen hala anlamadigin bisilet üzerine benimle tartisiyorsun.

Istersen tartismayi birakalimda konu amacina ulassin.

murat alınma gocunma yok baktım senli benli muhattab oluyorsun benle, bende senin dilinden konuşayım dedim tamam mı koçum. Bu arada decathlona sinir olmuyorum paramı kuruşuna kadar aldım iyi okuyamamışsın mesajlarımı öneriyorum insanlara Bianchi AFX 8005 mi Merida MATTS 100 mü?Yardım

Monitör karşısında saç baş yolma halini smile'lerle çaktırmama çabalarında taktire şayan bu arada.Hadi bakalım yap bir papatya çayı da sinirlerin yatışsın.

murat papatyaya çıktı evde kalmamış anlaşılan

Sana ben kocum dedigimi hatirlamiyorum ama neyse. Sen bu kafayla ancak önündeki cöp kutusuna kadar gidersin baskada birsey olmaz senden. Sana iyi geceler, tatli rüyalar.

Bence bir kişiye saldırmadan önce bu forum içerisinde kimlere yardım etmiş neler yapmış neler etmiş biraz araştırmalısınız.. Murat Abi şu forumda belki de en çok sevdiğim insandır. Sadece bana değil bu forum içerisinde birçok kişiye sayısız kez yardım etmiş yardım çağrılarını cevapsız bırakmamış, sıkılmadan bıkmadan destek çıkmış kolay kolay bulamayacağınız karakteri temiz kaliteli bir insandır. Kendisi Almanya'da olmasına rağmen yardım elini onca km'den Türkiye'ye uzatan birisi.. Ne desem boş bence araştırmalısınız dediğim gibi...

Bana koçum dediğini bende hatırlamıyorum ben sana öyle hitap ettim sen bana senli benli hitap ettin.Senin kafa daha gidik çıktı ya be.Noldu yeşil suratlar dan vazmı geçtin asma yüzünü öyle sarı sarı.Hadi iyi geceler Allah rahatlık versin.

@Hakan ÇELİK

Alırım indian jacksonımı basarım powerımı diyorsun yani pozlara bak sen.Geliştirdin mi gitarı bakiyim o kadar kelly çalıyorsun varmı marty friedman abinden bir parça repartuarında.

ver tabi bi holy wars patlat bakalım en sevdiğim albümleridir ha rust in peace

Asfaltta çift amortisörlü bisikletin eziyetini çekmediğiniz için bilmezsiniz. Ben kilitlemek zorunda kalmıştım.. :) Kesinlikle Mosso Elite XT almanızı tavsiye ederim. Donanımına bakılırsa bisiklet (Kadro) neredeyse bedavaya geliyor..

benım kanaatımce fıyat performans olarak mosso ılerıde ama mossonun kadro kalıtesı nedır onu bılemem.

Murat abi Gökhan K. gibi bisikletin b'sinden anlamayan insanlarla uğraşmana gerek yok sabaha kadar anlat anlamaz kendi bildiğini söyleyecektir yine. :)
Adam hardtrail bisiklet ile downhill'den bahsediyor ya komediye bak. :)

Konuya gelecek olursak herkes bir tutturmuş Mosso'da XT donanım var kesinlikle onu seç. Kardeşim bu bisikletin jantı, süspansiyonu, gidonu, selesi nerede? Mosso'da adı sanı belli olmayan jantlar, parçalar var süspansiyonu da Epicon. Salcano'da Recon Gold var her şekilde geçiyor Epicon'u, jantlar Mavic diğer bileşenleri Ritchey hala sadece SLX'den bir tık üst XT için bunca şeyi görmeyenler var. Mosso gerçekten iyi adam kandırıyor. :)

Koçum ne ara zıpladın sen öyle aradan, kaba etlerinle algılamak yerine beynini kullanmayı dene.hardtail downhill denmiyor hardtail, full süspansiyon kadro deniyor.Senin murat abin farkını anlamamış hardtail ile full süspansiyonun ne olduğunu o konuşuluyor. şimdi fazla laga luga yapmada tipin kaymasın.

(link) bak hele sen tipe bak aşkfm bebesi çıktı ya bu asdasdasda

Hahah son cevaba bakınca 2 yıl önce olduğunu anlarsın :D

Afferin len büyüdün mü sen; öğrendin umarım 2 kişi konuşurken 3. e ne düştüğünü.Öyle kendinden büyük şeylere de binme içine kaçar üzülürsün hadi bakiyim.

Geri