Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bisiklet saklama??

adelms

Üye
Tepki
1
Arkadaşlar ben bisikletimi kışın balkonda saklıyorum acaba bisikletler için arabalarınki gibi örtüler varmıdır??Eğer varsa nerede satılıyordur?

Scudo
Hazır bir örtü ben Türkiye'de hiç görmedim. Ama belki motorsiklet için olanlarsın S bedeni alınıp kullanılabilir. Bir kaç yerden sarıp sarmalarsan uygun bir şekilde koruyacak hale gelebilir.

öle örtüler yok ama nalburdan alabileceğin naylonlar ile iyice sarabilirsin oldukça korucu oluyor onlarda...

Sirkeci pedal'da bavul var ön tekerleği söküp gidonu gevşeterek içine sığdırabiliyorsun. Ancak fiyatı yüksek. Daha çok uçakla seyahat edenler için düşünülmüş kaliteli bir şey. Ben de balkonda tutuyorum ve kışın da bindiğim için her seferinde söküp takmak işime gelmiyor. Bir brandacıya gidip verdiğim ölçülerde diktirmek istiyorum.

Metro ya da Carrefour'da motosiklet örtüsü gördüm. Ama nalburda satılan naylon da bu işi görür. Ama metal yüzeylere WD 40 sıkmak gerek..Bu paslanmayı önler.

• Beğen
Tepkiler: adelms
Ben gittim bırandacıya özel yaptırdım.Sende götür bisikletini ölçüp biçsin yaparlar.Toz yağmur falan geçirmeyen bıranda yaptırmıştım ve çok memnunum.25ytl tutmuştu ama gerçekten çok işe yarıyor...

@murat856

Merhaba,

Murat nerde yaptırdın acaba? Bende yaptırmak istiyorum fakat bildiğim bir yer yok.

Bence imkanınız varsa hiç balkona koymayın derim.Çatı arasına veya bodruma koyabilirsiniz.Balkon alçaksa çalınma ihtimalide yüksek tabiki.(benim 2 arkadaşımın başına geldi.)

@adelms

O zaman iyi ama ben yinede balkonda bırakma derim.Ne kadar sararsan sar.Genede soğuk dan sıcağa sıcakdan soğuğa geçerken oksitlenecekdir.

• Beğen
Tepkiler: adelms
arabalara bıranda diken yerler var onlara gidip kışlıkkalın bi kumaştan bıranda diktir ve altınıda lastikli yaptır bence birşey olmaz ben kışın bisikletimi balkonda sakladım üstüne bir karış bile olduğu zamanı biliyorum sadece zincir yağları kuruyor o kadar...

Geri