Scudo Sports

Bİsİklet Pc Oyunu

selfpower

Daimi Üye
Tepki
82
Bisiklet
Carraro
pc de oynanabilecek bisiklet oyunu arıyorum Pro Cycling Manager 2008 gibi mesela,indirmek için tek link olursa iyi olur...

Scudo
hiç aklıma gelmedi gta :) bir arkadaş simülasyon biçiminde burda oyun sunmuştu,onu gören bilen var mı?

@özgüç

tek link istiyorsun ama forumda illegal paylaşım yasaktır

torrent yardımı ile indirebilirsin

ps için bildiğim down hill oyunu war bende arıyorum pc için ama hala bulamadım bulabilirsen çok iyi oyundur

@propcadmin

demosuydu istediğim oyunun...

bu maneger çok saçma bi oyun football ı bile oynamadım managerlerden kendimizin yarıştığı bir oyun yokmu ya ben alabilirim ismi olsun yeter yani rahat bulurum italyanca almanca ve cok ileri düzey ingilizcem var ruscada idare eder yani isimi olsun yeterli bulurum ben

Pro Cycling Manager 2008 hem menajerlik oyunudur hemde içine Action varır. takımını hem yönetim hemde bireysel olarak yarış yapabilirsin. hatta takımın tüm bireylerini yarış içinde kontrol edebiliyorsun. güzel bir oyundur.

Pro Cycling Manager bildiğimiz futbol menejer gibimi ? yani biz oynamıyoruz? Oynayan varsa bilgilendirrse çok makbule geçer :) indirmeyi düşünüyodm öyleyse bi anlamı yok boşuna indirmeyeyim...

öle futbol takımı diilde bisiklet takımı yönetiyosun jantlarını kadrolarını alıyon falan filan yani kendin yarışmıyon bir managersin ...

• Beğen
Tepkiler: SoldieR52
bende bir Mountain Bike Adrenaline var ama kötünün de kötüsü :D

o mountain bike adrenaline'i ben de oynadım. kötü bu oyunu tanımlamak için iyi bi sıfat :D rezalet derecede dandik :D

Demo harici oyun paylaşanlar ve isteyenler forumdan süresiz uzaklaştırılır..

buna göre paylaşım yaparsanız seviniriz.İzliyoruz.

İyi forumlar.

Geri