Scudo Sports

Bisiklet Oyun Riddle

Scudo
Sadece hatanın başını okuyup,foruma Hata Var ! diye yazmayın. :)

Hatanın TAMAMINI okusanız ne demek istediğimi anlarsınız veya konuyu baştan sona okusanız 8.bölüme zorlanmadan gelirsiniz.

Furkan, arkadas bagirmiyor, vurgu yapmak istemis :)
Kendisinin de konunun ilk mesajinin vurgulu yerlerini incelemesini oneririm:)

14 hiçbir ipucu bulamadım bırakıcam oyunu :p REytinginiz azalıcak :D hiç ipucu yok abi ya dün akşamdan beri onu arıyorum :D

Furkan, hic ipucu yok dedigin bolumu, resim yokken, sadece nokta ve cizgi varken 3 kisi cozdu. Resim gelince ise cozen kisi sayisi katlandi.

@VolkanÖzcan

Biliyosun ben oyunu ilk baştan beri oyunu oynuyorum ama bir türlü bitiremiyorum.

Konunun ilk mesajınıda,diğer konuda ki ilk mesajıda okudum yani.

Olcak erkin olcak biraz daha sabir :)

Bolum eklemek 5 dakikalik is ama fikir bulmak gerekiyor..

@tuncdemir

komik...:)

Saatli soruyla biraz daha uğraşayım diye girdim ama o da ne... Kaldığım yerden devam edemiyorum... Geçmişi sildiğim için en baştan başladım ama 13ncü sorunun cevabını bulamıyorum... daha önce 2dk'da geçmiş olmanın verdiği stress'de cabası :D

''her seferinde yeni bir heyecan'' gibi bir klişeyi bu soru için kullanma ihiyacı duydum :D

@tuncdemir

bazen konuşmak insanı rahatlatır... hatırladım sorun halloldu :D

Arkadaslar, bir kac gundur aklima birsey gelmiyor.. Hadi ama; biraz da sizden. Ozel mesajla istediginiz fikri yazin, sacma oldugunu bile dusunseniz, yazin :)

Sizi durduracak kadar olmasa da, 3 bölüm eklendi.

kafayı yedirtir insana bu oyun be =).Cevabı bulamadım 2nin.Yardım eli uzatın =)

bu oyunu yapanın adı neydi ? bu arada yeni farkettim oyuna dalmışım.üst üste msj yazdığım için mod. , admin. ve diğer kullanıcılardan özür diliyorum

@ecanaksoy

Ben yaptım.

son eklenen sorulardan ilk ikisi çok kolay yani ilk sorularda olucak cinsten ama ballı soru güzel olmuş.

14. bölüm gerçekten aklıma hiç gelmemiştim ve gelmezdi... Şuan 17.bölümdeyim ve saat 23:59 sanırım sabaha kadar oynarım... :D

Edit:Saat 00.04(bilgisayar saatim)... 17.bölüm gerçekten harika olmuş ama kolay geçtim...

yunus soru değil onlar, her bilgisayara bir kullanıcı adı atanıyor. napıcam bilmiyorum. elimde dursun bakalım. aynı şekilde, oyuna ilk başladığınız gün ve saat de kayıtlı duruyor :)

Geri