Sedonalar aşırı pahalı, 1200 tl verdiğin bisiklette bile arka attırıcı acera, alivio falan oluyor. gerek yok. Carraro crx serisi ya da daytona öneririm
arkadaşlar salcano insomnia 273 modelini almaya çok yakınım... ama eskişehirde sadece 1 yerde buldum onlarda da 18" kadro var acaba bu bisiklet beni çok zorlar mı
arkadaşlar bende araştırdım 1200TL ye MTB bende alacağım inşaALLAH.o fiyatlarda insomnia 273 sram dan iyisi yok maşa vites grubu ve fren sistemi olarak(hepsi bir arada) bilmiyorum donanımları gayet güzel sadece kafamı karıştıran salcanonun kadrosu sağlam mıdır dayanırmı arazi koşullarına bana güzel bir seçenek gibi geldi.Yorumlarınızı bekliyorum.
arkadaşlar boyuma göre bisiklet bulamadığımdan dolayı daha düşük bütçeli bisiklet almaya karar verdim... meslek hayatıma başlayınca boyuma göre ve daha kaliteli bisiklet almak daha mantıklı geldi.
arkadaşlar bi yerde 2011 model salcano astro 242 srd bisiklet buldum acaba nasıldır tavsiye edermisiniz ? disklerin çok fazla sürtme yaptığını duydum onun yerine v frenli bi bisikletmi almak daha iyi olur sizce?