Scudo Sports

Bisiklet kıyasla

varolrail

Üye
Tepki
4
İsim
varol eyüboğlu
Bisiklet
Whistle
Merhaba arkadaşlar fiyat-performans bakımından sizce hangisi alınır?

CARRARO CRP 690(1350 tl) mı yoksa WHİSTLE MİWOK 1522(1600 tl) mi?

Scudo
donanım olarak birbirinin aynısı bisikletler seleler ve lastikler farklı sadece :) ben olsam ikinci el piyasası ve dış görünümü bakımından carraroyu tercih ederdim.

• Beğen
Tepkiler: nazmi bilmez
dış görünüm de neredeyse aynı alırsam ikisinin de mavi-siyah ını alacağım sele ve lastikler dediğin gibi farklı o farka değer mi ona karar veremedim :)

Donanım olarak fark yok gibi frenler dışında :) Brm355 miwok, brm 395 crp. İkiside alınabilir. İş göz zevkinize kalır :)

• Beğen
Tepkiler: nazmi bilmez
frenler de aynı ki ikisi de 355

Carraro al, aradaki fiyat farkını dolara çevir ileride yetersiz gördüğün donanımı geliştirirsin.

Sanırım carraro daha hoş duruyor ve fiyatta da %10-15 indirim yapıyorlar genelde

Carraro'nun renkleri de hoş geliyor. Belki Carraro kullandığım için cezbediyor :)

@varolrail 12.03.2015 tarihinde crp 690'ı 1215 ₺ ye aldık.

nerden aldın hocam?

@aziz otkur teşekkürler. :) bi adet de crp 710 alacağız ama henüz bayilerde yok.

n11'comda vardı sanırım oraya bakabilirsiniz?

@aziz otkur n11 de evemagaza diye bir kullanıcıda var. sanırım ondan bahsediyorsunuz. stok sordum verdikleri cevap.

efendim 15 iş günüde stoklarımıza girişi saglanacaktır isterseniz alım yapın geldiği zaman gönderimini saglarız dilerseniz diğer modellere bakabilirsiniz..

evet aynen oydu ben başka bir sitede görmüştüm ama şuan ismini tam hatırlıyamadım

Crp 690 akalı 1 hafta oluyor. Uzun yolda selesi rahatsız ediyor ancak zamanla alışacağım sanırım. İnegölde aldım. Yalnız satıcı bisikleti askıdan düşürdüğü için kadronun alt kısmında çizikler oluşmuştu. Bu sebeple indirimli olarak nakit 1000tl ye almış oldum. Not: çizikler yüzeysel ve derin değil. Görünmeyen kısımda da olduğu için dert etmedim

@mustafa burak sele rahatsız ediyorsa alışırım diye düşünmeyin. Çok zararlı sonuçlarla karşılaşanilirsiniz. Sert veya rahat edemediğiniz bi şekilde oturduğunuzda zamanla basur gibi çeşitli hastalıklara yol açabilir. Lütfen dikkat edelim iyi forumlar [emoji4]

yeni konu açamıyorum burada sorayım.Amoeba scud full deore xt donanımlı bisiklet fiyat 1300 nasıl sizce. ilk kez bisiklet alacağım.

Geri