Scudo Sports

bisiklet kıyafeti

kenannda

Üye
Tepki
0
İsim
kenan dag
Bisiklet
Salcano
arkadaslar bısıklet kullanıyordum ama uzun yol yapmadıgım ıcın kıyafete ıhtıyac duymamıstım. ama su anda kıyafet almak ıstıyorum sungerlı - jelli sortlar kıyafetler var ne almamı onerırsınız. yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

Scudo
Valla jelli on numara arkadaşlar. . Şu anda decathlon da yüzde elli indirimli askılı jelli tayt var. Ben yeni aldım gayette memnunum. . Tavsiye ederim. . Süngeride var bende onuda kullanıyorum ama süngerli bir yerden sonra acıtmaya başlıyor malum bölgeyi :)

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Arkadaslar. Ben ise giderken pantolon altina ne giyebilirim 10 yil sonra bugun ilk defa 40 dakka surus yaptim ve indigimde fena bi agri vardiki tumseklerde cukurlarda ayakta gecmeme ragmen. Suan fena aciyor. Ben ise giderken bisiklet kullanacagim lakin iste cikarmadan pantalon altina kullanilacak bir giysi varmi. Yada sele yimi degistireyim

@caesar hangi modeli hocam iki tane var diye aklımda kaldı ama. konfor ve 30-50 km aralığında ağrı yapmasın benim için yeterli

• Beğen
Tepkiler: caesar
@caesar bende bunu kestirmiştim gözüme :) bir tane askısız var bende idareten ama benim kalıp küçük bol geliyo sanki :D askılı alalım da kaymasın :D

@devilmycarlos öyle bir şey bulursan benide haberdar et mutlaka. :) ben bulamadım bir türlü. Gerçekten on numara olur.

@Alperen Haner şimdiden hayırlı olsun kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Mümkün olduğunca teri dışarı atma özelliği olan kıyafetleri kullanmanız yerinde olacaktır.Linkte verdiğiniz taytın bir önceki serisini kullanıyorum.İyi bir seçim olur.Ancak her zaman tayt giymek mümkün olmayabiliyor.Bu yüzden jelli sele de bir seçenek olarak düşünülebilir.Yaz-kış bandana kullanmanızda sinüzit olmanızı engeller.

Bol pedalllamalar.

@devilmycarlos

Pantolonun altına giyilip de belli olmayacak bir ürün olacağını sanmıyorum. Seleniz çok rahatsız ise sele değiştirmek bir çözüm olabilir ama değiştirmeden önce en az bir hafta on gün civarı alışma süresi verin kendinize. Çünkü hangi seleyi alırsanız alın ilk günlerde aynı ağrıyı çekeceksiniz.

Görüntüsü çirkin olsa da seleye takılan jelli kılıflar size en uygun çözüm gibi görünüyor. decathlon'da 20 liraya satılıyordu galiba.

Bende bu var (link) memnunum şortun veya eşofmanın altına giyiyorum bellide olmuyor.

Vaude taytlar süper... öneririm :harika::harika:

Şahsen jelli kılıfı tavsiye etmem. Ben sözkonusu kılıfı aldım bir süre sonra bir işe yaramadığı için çıkardım, çünkü kılıf altınızda hareket ediypr, seleye tam tutunamadığı için kayıyor ve pozisyonunuzu değiştiriyor. Siz bilirsiniz ama kesinlikle tavsiye etmem. Sonra erdoğanlar bisikletten selle royal lookin atletic aldım ve çok rahat ettim. Çok konforlu ancak 15-20 km ye kadar farkını tam anlamazsınız sonrasında rahatlığını faredeceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: caesar
benim de bisiklet kıyafetine ihtiyacım var

@Sey_Yeah yabancı sitelerde birçok model mevcut örneğin aliexpress ebay merlincycles gibi

@burhan çetin çok önemli bir noktaya değinmişsin bandanadan bahsederek. özellikle uzun sürüşlerde çok faydalı.

• Beğen
Tepkiler: burhan çetin
Geri