Scudo Sports

Bisiklet Kilidi Hakkında

emreuzun

Aktif Üye
Tepki
17
Bisiklet
Ümit
Merhaba abilerim ve arkadaşlarım.

Bazı abilerilerimin bisikletlerinin fotoğraflarına baktığımda bisiklet kilitlerini koltuğun hemen altında bi yere takıyorlar. Bu taktıkları yer bisikletin koltuğu ile mi ilgili yoksa kilidi alınca filan mı veriyorlar ?

Okuyan ve Cevap Yazan Herkese Teşekkürler.

Scudo
Kilidin yanında gelen bir aparat yardımıyla takılıyor. Seleyle alalı bir şey değil.

Kilidi sele borusunun etrafına doluyorlar bildiğim kadarıyla ayrıca gereken bir parça yok

Hayır ya. Kilidi 3-4 e sarılı şekilde havada duruyor.

@Koray Uzun

Teşekkür ederim. Bildiğiniz bi bisiklet kilidi var mı? Varsa link atarmısın?

(link) Ben bundan kullanıyordum Emre. Diğer sitelere de bakarsan sele borusuna takılabilen bir sürü kilit görebilirsin.

peki bu kilitler güvenilir mi, yani siz kilitleyip içiniz rahat bi şekilde gidebiliyo musunuz

Bu kilitlerin diğer kilitlerden tek farkı sele borusuna takılabiliyor olmaları. Sırf sele borusuna takılabiliyor diye beklentiyi yükseltmemek lazım. Güvenilir olanları da var az güvenilir olanları da.

@Koray Uzun

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

@Semih K.

Bikeresinde Anahtarın yerini unutmuştum. 10 Dakikada zor kesmiştim ;)

Bende yuvası kırılan bir anahtarı çıkarmak zorunda kaldım, ama sandığımdan daha kolay oldu halat ile kilit sisteminin birleştiği noktalar çok dandik :boese157:

@Musa Sağol

Oda doğru :(

Ben kilit kullanmıyorum. Dışarıda da bırakmıyorum bisikleti. Eğer bakkala falan girecek olursam vitesi 1'de bırakıyorum. Kapının kenarına koyuyorum bisikletin arka tekeri görünecek şekilde. Balkona da koymuyorum 2. kat olmasına rağmen. Evde tutuyorum. Balkonun altına tek kamyon çeksen hemen çıkabilirsin. :)

@Fırat Karamanoğulları

Benim de başımda böyle bir dert var evimiz yokuşta 1.katta ama 2.kat yüksekliğinde altına kamyon çekince balkondan girilebiliyor.Bakkala gidince vitesi ben hem 21 de bırakırım gitmesi zor olur çalınmasıda zaten bisikletim oldukça dandik kim çalmakla uğraşırki :(

Geri