G galipulusoy Aktif Üye Kayıt 26 Mayıs 2005 Mesaj 156 Tepki 132 Şehir kilis 17 Haziran 2010 #1 arkadaşlar merhaba, ankara da olan bisiklet kazası ile ilgili olarak bilginiz var mı? (link) haber linki bu. istanbul da da bununla ilgili bişey yapılacak mı? ben olayı duydum çok üzüldüm, ailesine başsağlığı diliyorum. olay bu sabah olmuş galiba? Tepkiler: Erman ALKAYA
arkadaşlar merhaba, ankara da olan bisiklet kazası ile ilgili olarak bilginiz var mı? (link) haber linki bu. istanbul da da bununla ilgili bişey yapılacak mı? ben olayı duydum çok üzüldüm, ailesine başsağlığı diliyorum. olay bu sabah olmuş galiba?
Erman ALKAYA Daimi Üye Kayıt 25 Temmuz 2007 Mesaj 212 Tepki 71 Şehir İzmir 17 Haziran 2010 #2 Allah rahmet eylesin ailesi ve yakınlarına baş sağlığı üzücü bir olay dikkatsiz sürücüler ne yaya ne de bisikletli insanlara saygı göstermiyor.
Allah rahmet eylesin ailesi ve yakınlarına baş sağlığı üzücü bir olay dikkatsiz sürücüler ne yaya ne de bisikletli insanlara saygı göstermiyor.
G galipulusoy Aktif Üye Kayıt 26 Mayıs 2005 Mesaj 156 Tepki 132 Şehir kilis 17 Haziran 2010 #3 @galipulusoy arkadaşlar kusura bakmayın haberi okur okumaz foruma baktım bir şey göremeyince konuyu burdan açtım haddim olmayarak. konu güncel haberler kısmındadır. bu konuyu da iptal edemedim sanırım konu açanın böyle bir yetkisi yok. Tepkiler: yakamoz47
@galipulusoy arkadaşlar kusura bakmayın haberi okur okumaz foruma baktım bir şey göremeyince konuyu burdan açtım haddim olmayarak. konu güncel haberler kısmındadır. bu konuyu da iptal edemedim sanırım konu açanın böyle bir yetkisi yok.
Ç çirkin Forum Bağımlısı Kayıt 2 Haziran 2009 Mesaj 842 Tepki 1.321 Şehir İstanbul 17 Haziran 2010 #4 Allah ailesine sabır versin. Umarım Ankaralı bisikletçiler o bölgede bir eylem yaparak tavır koyarlar.
Allah ailesine sabır versin. Umarım Ankaralı bisikletçiler o bölgede bir eylem yaparak tavır koyarlar.
Haşim Okyay Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2008 Mesaj 5.192 Tepki 4.366 Şehir İstanbul 17 Haziran 2010 #5 Buradan devam ediniz. Tepkiler: galipulusoy