Scudo Sports

Bisiklet kategorisinden neden olimpiyatlara 1'er sporcu gidiyor?

@Erkin Kalender Kardeşim adam arkasında destek hissetmezse (maddi manevi) neyin başarısını alsın şakamısın anlamıyorumki dünyada en önemli görülen sporlardan bahsediyosun bisiklet ise şuanda futbol basket gibi sporların yanına bile yaklaşamıyo yani bisikletçiye anında 100 bin lira versinler diyen yokki sporcu ihtiyaçlarını belirliyo ,adam benim ihticaçlarım 10 bin 5 bin de verinde gezeyim tozayım demiyoki.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Scudo
Sırf benim durumumla ilgili kimsenin tartışmasını istemem.

Tarihte ilk defa (geçmişten bugüne kadar ilk defa) bir Türk bisikletçi olimpiyatlara gidiyor. Halı saha maçına gider gibi olmayan imkanlarla gittik. Arkadaş bu durumun normalliğini anlatmaya çalışıyor.

Ben ne kadar emek verirsem vereyim o masa başında bir evrakla bir imzayla bir sporcunun geleceği hakkında karar veren o yetki sahibi amcaların 2 dudağının arasından çıkacak söz bir sporcunun tüm hayatını değiştirebilirde karartabilirde.

Sağlık olsun bu tarz konuşmaları yapan ilk kişi değil.

İnsanlar yapmakta gösteremediği gayreti yıkmakta gösteriyor. Bu işler klavye başında çatır çutur yazıldığı kadar kolay ve basit değil. Herkese teşekkür ederim.

@MustafaOnderATiK
Çok geçmiş olsun. Acı olan, verilmeyen bisikletten çok verilmeyen manevi destek.
Diğer genç arkadaşımızın, üslubu sebebiyle yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Bence, neyi nasıl söylemesini öğrenmeden ulu orta yazmamali. Belli ki siz 5 bin liralık bisiklet de isteseniz alamayacakmışsınız.
Sonuç; verilmeyen maddi-manevi destek, bir sporcuyu daha oldukça yaralamış.

• Beğen
Tepkiler: Burak_Cakir
@Soner Közen Anlatmaya calistigimda o,birden soyleyince cok geliyor devlet buyuklerimize.Ufak ufak bircok girisimde daha olumlu sonuc cikardi cunku o dilden anliyorlar anca

@Burak_Cakir

mesele çok önceden başlayacaktı,avrupada bisiklet yarışları galba 1890'lara kadar gider,tarihten emin değilim gerçi
ne yapacaktık,100 senede takımlar kuracaktık her ilden ,ve artı türevleride olacaktı yani çok bisiklet takımınız olacaktı,peki sponsör kim olacak devlet,ve özel sektör,öncü kuruluşlarınız destekçiler

1- spor bakanlığı
2- milli eğitim bakanlığı
3-çevre bakanlığı
4- sağlık bakanlığı

tüm belediyeler ve stk 'lar
antrenörler olacak,yetiştirecekler gençleri,yılların birikimleri ile kesin bi yere gelinirdi
ama hiç bir şey yapılmadı,ama ümitliyim bu ülkede bisiklet sporunda kıpırdanma olacak,
parantez içi bir sıkıntımı dile getireceğim avrupa bisiklet tarihi ile doping tarihi bire bir gitmiş,bu doping tamamı ile kesin olarak engellenmeli,

@Erkin Kalender
Burda Doğru diyorsun bence ama kardeşim ufak ufak şeyler yapmak için çok geç kalınmadımı ? Zamanında ufak ufakta olsa birşeyler değişmiş olsa eyv ama hiçbirşey yapılmadı .

Geri