Scudo Sports

bisiklet istiyorum

hsnbky

Üye
Tepki
21
Merhabalar,
Uzun zamandır bisiklet kullanmak istiyorum ancak son bir haftadır bu isteğim çok şiddetli olmaya başladı. Elimde çok eski ve kötü durumda bir Castello tracker var ama onu toplamak bana zaman ve para kaybı gibi geliyor. Öğrenciyim ve bu aralar maalesef çok bütçe ayıramıyorum. 300-400 lira arasında nasıl bir bisiklet tavsiye edersiniz?
İkinci el almak istesem temiz bir bisiklet nasıl olur, hangi ayrıntılara dikkat etmem gerekir söyler misiniz?

Unutmadan bisikletimi istanbulda, şehir içinde ve özellikle caddebostan sahilde kullanacağım. belki okuluma da gidebilirim.(okul beşitaşta yani vapura bindiricem)

İlginize şimdiden teşekkürler, kolay gelsin.

Scudo
salcano ng 650 v iyi bir tercih olabilir en azından alimunyum kadro olduğu için hafiftir. (link)

Linklerde ki en iyi Bisiklet kron xc250 benim için. Ama herbirinin kompenentleri aynı ayarda size tavsiyem bütçenizi biraz daha artırın sabredin, iyi bir şeyle başlayın. Ama illa şimdi diyorsanız Kron düşünün.

Cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim. Ancak bir sorum daha olacak. Boyum 185 cm, kilom ise 110. Kadro boyu konusunda forumdan bilgi edindim ancak kilo konusu bisiklet seçiminde önemli midir? Bisiklet seçerken bunuda dikkate almalı mıyız?

Teşekkürler.

Herkese tekrardan selamlar,
Geotech modellerini tavsiye eden var mı acaba?
(bir önceki soruma da yanıt verirseniz sevinirim:) )

Geotech hakkında bir bilgim olmadıgı için birşey diyemeyecegim ancak o fiyatın üstüne cıkamıyorsanız en mantıklısı kron xc 250 bunu da alamıyorsanız salcano ng 650 serisi en azından arkadaslardan birisinin de dediği gibi alüminyum kadro ve şık durdugu için hosunuza gidebilir.
kadro boyu konusunda ölceklemeler ve ayarlamalar vardır etrafta forumda arastırmanız yeterli olacaktır.

ancak yine de emin değilseniz alacagınız zaman deneyerek alınız.

• Beğen
Tepkiler: hsnbky
Geri