Kim aldı? = Kendi
Ne aldı? = Kron XC 500 HD
Ne zaman aldı? = 12.07.2015
Nereden aldı? = İnternetten
Nasıl aldı? = Çokta güzel aldı.
Neden aldı? = Spor, aksiyon, macera, özgürlük...
Veeee kaça aldı. = 1250TL
Kim aldı? Amcam
Ne aldı? elektirikli süpürge
Ne zaman aldı? Bilmiyorum ama vardı gördüm
Nereden aldı? Uruguay dedi ama dalga geçiyor olabilir
Nasıl aldı? Kredi kartı ile tek çekim
Neden aldı? Evi temiz olsun diye
Veeee kaça aldı? 426 Uruguay Pesosu
@Tamer50
Benim bildigim tiagra modeli 9kg ve apex modeli 8,5kg oluyor. yani bende sitesinin yalancisiyim ama tiagra ve alu kadro 8,5kg diyice dikattimi cekti ve arastirmak istedim.
(link)
(link)
Kim aldı? Ben Türker41 icin aldim
Ne aldı? Yol - Simplon Pride Extralight Carbon
Ne zaman aldı? Kasim 2015
Nereden aldı? Almanya Stuttgart (kleinanzeigen.de)
Nasıl aldı? Arabayla gitdim aldim
Neden aldı? Herhalde sürmek icin olsa gerek, dogrusunu kendisine sormak lazim
Veeee kaça aldı? Türker parasini bana gönderdi bende 750€ ya gitdim aldim (Fiyati normal 3699€)
Yapmayın, ne oldu? Bir sıkıntı mı var? Belasını vermesin abi. İmtihan dünyasdır. Vardır belki bir hikmeti. O seçeneği eklemeyelim abi.
Geçen gene bir konu gördüm. Bisiklet sürerken nelere lanet ediyorsunuz diye. Çok üzüldüm abi öyle konu olur mu? . Baktım kaç sayfa yazılmış.
Üzüldüm yav kötü şeyler bunlar. Samimiyetinize sığınarak yazıyorum. Bana da bela okumayın şimdi.
Yav bizim 649 TL'lik
GO PRO HERO4 Session 5GPR CHDHS 101
güme gitti. 3 adet kaldı. Neyse bir de hanımı ikna etmek lazımdı. Umarım 5n1k'sıyla daha ucuza alan olmuştur.
Burada da paylaşır. benim de yüreğim soğur. Ohhhh beee.
@Murat Cömez Sitede Tiagra'lı modelin 8,93 kg, Apex'li modelin ise 8,475 kg olduğu yazıyor. Gram hesabı yapıldığı için verilen bilgileri tashih ettim, yanlış anlaşılma olmasın.
@mhmmddgntkn hocam bulamayabilirsin. Önce bir al. Sonra düşünürsün. Helle mal bir eline geçsin. Ben Ankara kurtuluş kıbrıs cad. Madenoğlu a101 den aldım. Hiç ihtiyacım yokken full hd uydu alıcısı alacaktım. Kendimi zor tuttum. 49.95 gayme.