Herkes yazmış iyi yazanda var kötü yazanda var.
Ben burada BEN SUÇSUZUM, KARŞI TARAF %100 SUÇLU DİYE BİR ŞEY YAZDIM MI? ((HAYIR, ASLA..)) Yiğidi öldür hakkını yeme.
Bende suçluyum dedim ama aşırı sürat dediğim şekil kime göre neye göre hız. Düz yolda sporumuzu yaparken 30-35 arası hız hız gibi gelmez kimseye eminim (yola göre değişir.) yokuş aşağıya bana göre hızlı geldiği için ben süratlı gidiyorum dedim. Yol asfalt değil tırtıklı yollardan birisiydi. Ben zaten o 2 yolun kesişmesinden önce freni basmıştım. Yokuş aşağıya inerken indiğim ilk sıralarda basmadım frene. O aracın durduğu yerden öncesinde frenime basmıştım ama öyle çok sert şekilde asılmamıştım araba da aniden kafayı çıkartınca önce o fren yaptı fark edip sonra ben ani fren yaptım. Bir ara yerden 3-5 cm sanırım arkam havaya kalktı birden indim ve durdum kendimi sağ tarafa attım direk binanın altında ki berber dükkanına doğru.
Ben burada suçsuzum demedim elbette ki hız yaparak suçluyum ama neye göre kime göre hız?
Burada araba tartışması bile çıkmış. amaç tartışma yaratmak değil zaten. Ben burada yargısız infaz yapmadım eğer okumasını bilen bir insan 1 sefer okursa nedemek istediğimi anlar. Ben karşı tarafa %100 suçlu demedim. Kendime de sütten çıkmış ak kaşık demedim olayı çarpıtmanın bir anlamı yok. Kimse ye de hayırı dokanmaz. Ben suçluysam, karşı tarafın da bazı suçları var yok değil.
Son ses müzikle gidiyor. Farları karartma. Hani o beni fark edemeyip frene bassa ben zaten kendimi ne kadar sağ tarafa atsam da o sağ çamurluğa yada adamın direk sağ ön yada arka kapısına çarpıp bisiklet orada kalıp ben havaya uçacağım belliydi.
Ben burada kendimi suçlu göstersem de karşı tarafında suçu olduğunu belirtiyorum. Tabi kime göre suçlu orası muaf.
Konuyu açmam da ki amaç herkesin dikkatli olması özellikle bir daha aynı olayı yaşamamak için temkinli gitmemin gerektiğini anladığımı belirtiyorum. Hem bana, hem karşı tarafa, hemde forum okurlarına misafirlere ders olur bel ki de 3-5 kişi de benim gibi yaptıysa, yapıyorsa daha dikkatli olmalarının farkına varmalarını sağlamaktır amacım başka bir çıkarım yok. Buraya konu açıp milletin bir birleriyle bilgi savaşı yapmasını bekleyecek kadar işsiz birisi değilim.
Herkese tekrardan teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için. Allah beni aileme bağışladı verilmiş sadakam varmış başka bir diyeceğim yok. Bir de şansım varmış, hepsi bu.
Herkese bol nefesler, bol pedallamalar. Rotanız açık olsun.