Attığım mesajı buraya da kopyalıyorum:
"Merhaba Sefa,
Benim tur bisikletim neredeyse tamamen Decathlon'dan alınan malzemelerle toplandı.
Şu yazıda, turlarımda kullandığım malzemelerin çoğunu görebilirsin:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=130153&highlight=
Şu an için tavsiye edebileceğim malzemeler şunlar:
Kullandığım gidon çantam. Fiyatı uygun:
(link)
Ön heybelerim:
(link)
Arka heybe:
(link)
Matara kafesi:
(link)
Olmazsa olmaz. Yüklü bir bisikleti ayakta tutmanın tek yolu:
(link)
Bu da kilit:
(link)
Bütçen ne kadar bilmiyorum ama, tavsiye edebileceğim en uygun ürünler bunlar.
Sağlıcakla kal.
Bu arada, her türlü sorunu çekinmeden sorabilirsin."
Bu mesaj da güzel oldu yau, bunu da kopyalayayım

@Safa Arslaner
"Gözümden kaçmış, bunun 26 inçlik olanını abim kullanıyor. Herhalde 28'lik olanı da vardır, belki de 26'lık olanı 28'e de uyumludur, bilemedim şimdi
Merida benim de çok beğendiğim bisikletler üretiyor. Forumda Crossway 100 hakkında güzel şeyler yazılmıştı, kullananların yorumlarını alırsan daha iyi olur, benim pek bilgim yok o bisiklet hakkında
Ben gidon çantasını, sürüş sırasında fotoğraf makinesini muhafaza etmek içinkullanıyorum. Tek elle gidonu tutarken, diğer elimle de fotoğraf makinemi alıp fotoğraf çekebiliyorum. Pratik yani
Bence en iyisi -eğer çok yüklü olacaksan- yüküön ve arkaya dağıtmak. Tecrübeyle sabit ki, tüm yükü arkaya bindirirsen -20 klogramlık bir yükten bahsediyorum- dik yokuşlarda bisikletin butnunun havaya kalkması, uzun vadede arka lastiğin öne göre aşırı aşınması söz konusu. Tekrar söylüyorum ama, bu 20 kg gibi yükler için geçerli.
150 liralık heybeyi tavsiye ederim. Zaten o fiyat aralığında çok fazla seçenek de yok maalesef. Tek problemi, arkadaki ceplerin, kötü doldurulduğu takdirde arka janta değiyor olması. Buna dikkat etmek lazım sadece. Bunun dışında, yağmurda kullanabileceğin sarı renkli bir kılıfı da var yanında. Decathlon'un sitesinde bahsedilmemiş.
Matara kafesi, zevk işi
Bu çiftli ayaklık ortaya takılıyor ve ilginçtir ki "Bir yerlere değer lan bu!" dememe rağmen hala bir yere -zincire, pedala, ne bileyim işte- sürtmüş değil, ben ve benim tavsiyemle alan arkadaşlar memnun
Merida bağlayacaksan kilide verilen parayı düşünmemelisin."