Bİsİklet HirsizliĞi

behcetatinc

Forum Bağımlısı
Tepki
1.266
Herkese Merhaba

Buraya yazmakta da yarar gördüm, Kızıltoprak'da bulunan Velespit'e hırsız girmiş ve aşağıda listesi ( MTBTR den alınmıştır ) bulunan bisiklet ve aksesuarlar çalınmıştır.Herkesin bilgisine.

Mavi renkli trek fuel 70
Full deore vites takımı
Shimano mekanik disk fren
Rock Shox Bar havalı arka süspansiyon
Monitou hidrolik lock outlu siyah renkte ön süspansiyon.

Bunların dışında yedek parçalar ve 1 adet beyaz ortasında amerikan bayrağı olan elektrikli scooter da çalındı. Yedek parçaların bazılarını da yazıyorum.

Cat eye mity, velo, wireless, tomy xc km saatleri
Shimano LX ve XT hidrolik rotor ve kaliper seti
Alivio aynakol
Ked kasklar
Deore arka göbek
Deore disk ön arka göbek
Deore vites ve fren kolları
Deore arka değiştirici
Zefal çamurluklar
Gördüğünüz malzeme ve bisikletlerin çalıntı olduğunuzdan şüpheleniyorsanız, lütfen Velespit ile temasa geçiniz.

Velespit Mağazası

Alperen - 216 337 96 60

Scudo

Admin

Yönetim Kurulu
Tepki
2.898
velespit e geçmiş olsun.üzücü bir haber..umarım ve dilerim kısa sürede suçlu ya da suçlular bulunur.

Tepki
9
Bisiklet
Kron
Büyük geçmiş olsun diyorum, en kısa sürede zararları telafi edilir inşallah. Ama listeye bakınca sıradan bir acemi hırsız işi gibi gözükmüyuor.

çağatay_çankaya

Forum Bağımlısı
Tepki
789
Bisiklet
Sedona
büyük geçmiş olsun..ama hangi şerefsiz yapmışsa bisiklettem anlıyan birisi olmalı..yoksa iyi parçaları bilmez..bence dükkana müşteri olarak gelip önce hangi parçalar pahalı onları tespit etmiş olabilir.bizim burada yanısını kürkçü dükkanına yaptımışlar..önce müşteri olarak gelip değerli eşyaları yerlerini ve fiyatlarına bakıyor ve sonra çalıyor..büyük geçmiş olsun yine..